0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yok öyle bir şey. Mobile kısmından zarar ediyorlar ama çekilmeyecekler.Bi aralar sony batiyor diyorlardi ne oldu o
Hatta elini playstation haric heryerden cekeceklerini duyurmustu
808'de ısınıyo bir şey değişmez. Ayrıca 808'de 4K kayıt yok.hazırız bekliyoruz compakt modeli 810 la gelmese 808 le gelse süper olur malum 810 aşırı ısınıyor
Kesin mi?810 ile geliyor zaten. 810 olması da daha iyi olacak.
işlemci iyi ama ısınması alacak kişilerin aklında soru işareti oluşturacaktır alıp almamakta kararsız kalacaklar buda sony icin kayıptır cünkü ısınan cihazı kimse almak istemez kişi gider z3 compakt alır neden ısınan cihaz alsın sony ısınmasına elbette cözüm bulur ama yinede istedigi satış olmaz diye düşünüyorum810 ile geliyor zaten. 810 olması da daha iyi olacak.
katılıyorum bakalım az kaldı nasıl gelecek808 ısınsada 810 da ki psikolojik havayı vermez. 808 konması akıllıca, 810 konması aptalca olur.
kesin degil sızan haberlerde 810 la gelecegi söyleniyorKesin mi?
810 işlevsel olarak daha iyi tabi de.
Sony'den sızdırılan bilgilere göre öyleKesin mi?
810 işlevsel olarak daha iyi tabi de.
Kusura bakmayın da saçmalamışsınız ısınmayan cihaz mı var, S810 var diye kimse almayacak mı?işlemci iyi ama ısınması alacak kişilerin aklında soru işareti oluşturacaktır alıp almamakta kararsız kalacaklar buda sony icin kayıptır cünkü ısınan cihazı kimse almak istemez kişi gider z3 compakt alır neden ısınan cihaz alsın sony ısınmasına elbette cözüm bulur ama yinede istedigi satış olmaz diye düşünüyorum
katılıyorum bakalım az kaldı nasıl gelecek
kesin degil sızan haberlerde 810 la gelecegi söyleniyor
yanlış yazmışım işlemci diyecektim inşallah çıkmaz temennim bu yönde bakalım az kaldı tanıtılmasınaSamsung kendi çipsetini kullanıyor işletim sistemini değil. Z3+ güncelleme ile düzeldi 10 dakika kesintisiz 4K kayıt yapabiliyor. Bu cihazlarda da sıkıntı çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?