sony experia u için 3 konu hakkında yardım.. LÜTFEN YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tam1marjinal

Üye
    Konu Sahibi
sony experia u için 3 konu hakkında yardım.. LÜTFEN YARDIM
arkadaşlar sony experia u alacağım ama şu 3 konu hakkında net bir bilgi verebilirmisiniz..

*Kaspersky Mobile Security kuruluyormu cihaza..Ve istemediğim numaradan mesaj ve çağrı engelleme yapabiliyormuyum ? (Şuan nokia 5800 kullanıyorum KMS sürüm kullanılıyorum gayet süper)

*Android 2 sürüm varmış sanırım, bunu 4e yükseltebiliyormuyum ?

*İnternetten flash içerikli video izleyebiliyormuyum ?

LÜTFEN YARDIM ..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1.evet hepsinin cevabı :)
2.kanımca orjinal ics vardır yoksa bile custom rom yüklersin
3.kanımca izlersin
bu arada emin olmamamın sebebi cihazı tam bilmemem ve şu an araştırma imkanımın olmaması.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kaspersky xperia pro ya kuruluyor forumdan indirebilirsin ben forumdan indirmiştim. Arama bloklama vardı galiba yoksa call blocker var basit bir program onu deneyebilirsin :)
Android 4 sürümü xperia 2012 cihazları için yayınlandımı bilmiyorum ama 2011 cihazlar için yayınlanmıştı
Xperia U'nun flash desteği vardır internetten flas içerikleri açabilirsin olmadı dolphin browser yükle :)

tam1marjinal

Üye
    Konu Sahibi
Kaspersky xperia pro ya kuruluyor forumdan indirebilirsin ben forumdan indirmiştim. Arama bloklama vardı galiba yoksa call blocker var basit bir program onu deneyebilirsin :)
Android 4 sürümü xperia 2012 cihazları için yayınlandımı bilmiyorum ama 2011 cihazlar için yayınlanmıştı
Xperia U'nun flash desteği vardır internetten flas içerikleri açabilirsin olmadı dolphin browser yükle :)

Kasersky mbile sec. Pro'ya iniyorsa U ya da mı iner kesin..Eminsin dimi :S

enterneoll

enterneoll

Üye
iner sorun olmazda kaspersky neden bu kadar istiyorsun ?

enterneoll

enterneoll

Üye
programlar var merak etme :)

cukuleaks

Üye
Hepsi var raad ol

kilicaslan17

Üye
Hepside var fakat sd destegi yok.ve dahilisi 4gb sadece.bu onemli bence.cunku o 4 gb in tamamini kullanamiyorsun bildigim kadariyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt