onuc0bir
Üye
Arkadaşlar benim de birkaç küçük sorum olacak,
Xperia Ray sıfır için 635tl uygun mudur? Yoksa bu fiyata daha iyi bir cihaz öneriniz olabilir mi?
İkinci sorum ise, ön kamera ile internet kullanmadan (skype vs. programlar kullanmadan) direk hat üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor mu?
2. Direk hat üzerinden görüntülü görüşme yapılmıyor, maalesef.
arkadaslar hanimda xperia mini pro var. 5 mp . xperia ray ida 3 gun kullanma sansim oldu arkadasimdan.kendimdede nokia c6 01 var.ikiside 8 mp ama nokia daha net.sony ericsson un kamerasini hic begenmedim. yurtdisindayim abimde siparis veriyor xperia ray.bilmiyorum kararsiz kaldim ve 1 hafta vaktim var.xperia ray 500 tl ye denk geliyor.ne yapsam.c6 10 lira daha ucuz
Teşekkür ederim.
Peki Jelly Bean güncellemesi alıp almayacağı konusunda bir fikriniz var mı?
Bir de üretimden kalkmış olması, gelecekte bana yazılımsal, güncelleme vb. sorunlar çıkartır mı?
Bir Xperia Ray almayı ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar, genel olarak tavsiye ettiğiniz bir telefon mu? Verdiğim paraya değecek mi?
Küçük bir soru daha
İnternette, güncelleme yaptıktan sonra bildirim ışığında sorunlar çıktığı yazıyordu. Bu sorunlar düzeltilebildi mi?
Teşekkür ederim.
Peki Jelly Bean güncellemesi alıp almayacağı konusunda bir fikriniz var mı?
Bir de üretimden kalkmış olması, gelecekte bana yazılımsal, güncelleme vb. sorunlar çıkartır mı?
Bir Xperia Ray almayı ciddi ciddi düşünüyorum bu aralar, genel olarak tavsiye ettiğiniz bir telefon mu? Verdiğim paraya değecek mi?
Küçük bir soru daha
İnternette, güncelleme yaptıktan sonra bildirim ışığında sorunlar çıktığı yazıyordu. Bu sorunlar düzeltilebildi mi?
mrb arkadaşlar ben ray st 18i aldım ama telefonun hafızası 300mb çıktı bszı sitelerde 1gby yazıyor biede telefon çabuk ısınıyor sizde de öyle mi yardımcı olursanız sevinirim
ya kardeş mcafeyi sildi
m bir sorun olürmu
ya kardeş mcafeyi sildi
m bir sorun olürmu
selam kardeşim; ben 2 gün önce beyazını aldım. bayıldım bayıldım telefona. Arkadaşların çoğu önyargılı bakıyorlardı ama eline alıp inceleyince onlarda bayıldı. Neyse kısa keselim benim dikkatimi çeken menü tuşunun ışığı neye göre renk değiştiriyor. ikinci sorum slideme market ne işe yarıyor. üçüncüsü navigasyon tr de çalışmıyor mu. dördüncüsü google haritalar konumumu bulamadı sende de varmı böyle bişey. beşincisi ve son olarak aklıma gelen soru, facebooktaki kişileri senkron ettim ama rehberde resim kısımlarına resımleri gelmedi kımsenın. hee aklıma geldi rehberdeki kişilerden bi grup oluşturdum ama onlara özel müzik sesi ve resim ekliyebiliyormuyuz.
Şimdi bu yorumu okuyan arkadaşlar sorunlu bi telefon olarak düşünmesin ben hayatım boyunca nokia kullandığım için biraz fransız kalmışım
teşekkürler dostum zaten telefonun sistemi güncelleyince çoğu sorun çözüldü.
teşekkürler dostum zaten telefonun sistemi güncelleyince çoğu sorun çözüldü.
4.0.4'e güncellediysen birkaç hafta kullandıktan sonra tecrübelerini yazabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?