kaan7878
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ekranı çok mu küçük bu sende sorun yaratıyor mu?
Hocam ben Sony Ericsson Xperia Ray almayı düşünüyorum size göre eksileri ve artıları neler ?
xperia ray için önerdiğiniz faydalı proğramları ve zevkli oyunları yazar mısınız?
Hocam ben Sony Ericsson Xperia Ray almayı düşünüyorum size göre eksileri ve artıları neler ?
root yapmadan dns değiştirme mümkünmü acaba
eğer telefonu elimden düşürmem sürekli internete girer, oyun oynarım diyorsan 6-7 saati geçmez. normal bir telefon gibi kullanırım internetle oyunla işim olmaz diyosan 2günü devirir. ben günde 1-2 saat nete giriyorum 1-2 saat kadar oyun oynuyorum her gün şarj ediyorum. 4.0.4 sürümü çok şarj yiyor diyorlar 2.3.4'ü bilmiyorum bendeki 4.0.4.Tam yerine gelmişim bu tel.i almayı düşünüyorum tipi boyutu çok hoşuma gidiyo ekranıda bana göre küçük deil ama kimsenin sormadığı ve benim için çok önemli olan bi soru sormak istiyorum.
Bu tel.in bi kullanıcı olarak şarj dayanıklılığını nasıl buluyorsunuz vede kendi kullanışınıza göre kaç gün gidiyo? lütfen cevap yazın.
Hmmmm anladım iyimiş merak ettiğim bi soru daha var unuttum sormayı
Telefonun hızı nasıl? Yani oyunlarda falan sıkıntı oluyomu?
Bende Bu Telefondan Almak istiyorum Sormak istediğim Bir kaç soru var
1- Uygulama , Yazılım vs. bulmakta problem yaşıyormusunuz ? Ben önceden Nokia Symbian Serisi Kullanıyordum Problem Yoktu bunda onun kadar fazla yazılım bulabilirmiyiz .
2- Gece Kamera Görüntüsü Nasıl Fotoğraf Kalitesi iyimidir ?
3- Sorunsuz Bir Navigasyon Programı varmıdır acaba
Bende Bu Telefondan Almak istiyorum Sormak istediğim Bir kaç soru var
1- Uygulama , Yazılım vs. bulmakta problem yaşıyormusunuz ? Ben önceden Nokia Symbian Serisi Kullanıyordum Problem Yoktu bunda onun kadar fazla yazılım bulabilirmiyiz .
2- Gece Kamera Görüntüsü Nasıl Fotoğraf Kalitesi iyimidir ?
3- Sorunsuz Bir Navigasyon Programı varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?