yok be almadı dayım. Zaten Lumia 900'de gelmedi o yüzden bekliyorum. Belki İphone 5'i bekliyeceğims2 yi satmamışmıydın
çok etkiledi beni gerçekten her gün çek bu konuya atKameranın kalitesi gerçekten çok iyi. Bende hergün bir sürü fotoğraf çekiyorum. Eskiden bu alışkanlığım yoktu. Ancak Xperia Pro sayesinde edindim.
Xperia Pro'nun kamerası 8.1 MP'dir. Exmor R sensörü ile daha iyi çekimler elde edilebiliyor.

Kameranın kalitesi gerçekten çok iyi. Bende hergün bir sürü fotoğraf çekiyorum. Eskiden bu alışkanlığım yoktu. Ancak Xperia Pro sayesinde edindim.
Xperia Pro'nun kamerası 8.1 MP'dir. Exmor R sensörü ile daha iyi çekimler elde edilebiliyor.
Sonuç olarak Xperia Pro'dan olan memnuniyetim sürüyor. İyi ki almışım. Hem kamerası iyi hem işlemcisi iyi hem fiziksel klavyesi var hem de ekran çok canlı güneşte solmuyor.

Tekrar hayırlı olsun işte olay budur telefon alırken önemli olan ihtiyaçlarını karşılaması donanımı değil. Furkan ics yi halledebildin mi?![]()
Bir süre böyle devam edeceğim.rambo sen bu telefona aldigindan beri aşiksin yatebrik ediyorum corap gibi tel dwgistirmiyon
"Bir al, pir al" 
Evet, ben aldığım ürünlere çok değer veririm"Bir al, pir al"
![]()
maxikutlamalardan 
seninde kareleri iyi tespit edip yakalama yeteneginle butunlesince iyi isler cikmis