Sony Ericsson Xperia Pro Fotoğraf Çekimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia Pro Fotoğraf Çekimlerim
Sony Ericsson Xperia Pro'nun kamera kalitesini merak edenler için çektiğim fotoğraflardan bazılarını paylaşıyorum:

• Beğen
Tepkiler: yasarr35, hsynkckygcı@, El~PisToLeRo ve 1 kişi daha

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Gerçekten çok iyi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
başarılı :oke: Ellerine sağlık Furkan

foreverthe

foreverthe

Üye
Usta muhteşem şu C6-01 berbat ya. Galaxy SII'den de hiç memnun değilim kamera açısından halbuki kamera benim için önemli. Bunlar çook hoşuma gitti gidip xperia pro alıcam o derece :D

klongs

klongs

Üye
​s2 yi satmamışmıydın

doctorrr

doctorrr

Üye
vay bee ağzımın suyu aktı ellerine sağlık :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sayfa yüklenmiyor Rambo.)):

- - - Eklendi - - -

Sayfa yüklenmiyor Rambo.)):

erko merko

erko merko

Üye
Oldukça güzel :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hah adam gibi yüklendi.Şu ördeğe bayıldım ya.:tebessüm:Pro'nun kamera kaç mpixdi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kameranın kalitesi gerçekten çok iyi. Bende hergün bir sürü fotoğraf çekiyorum. Eskiden bu alışkanlığım yoktu. Ancak Xperia Pro sayesinde edindim.
Xperia Pro'nun kamerası 8.1 MP'dir. Exmor R sensörü ile daha iyi çekimler elde edilebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
foreverthe

foreverthe

Üye
​s2 yi satmamışmıydın
yok be almadı dayım. Zaten Lumia 900'de gelmedi o yüzden bekliyorum. Belki İphone 5'i bekliyeceğim

- - - Eklendi - - -

Kameranın kalitesi gerçekten çok iyi. Bende hergün bir sürü fotoğraf çekiyorum. Eskiden bu alışkanlığım yoktu. Ancak Xperia Pro sayesinde edindim.
Xperia Pro'nun kamerası 8.1 MP'dir. Exmor R sensörü ile daha iyi çekimler elde edilebiliyor.
çok etkiledi beni gerçekten her gün çek bu konuya at :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ben de diyorum 5 se eğer nasıl bu kadar iyi diye...

Sploidz

Sploidz

Üye
Resimler çok güzel üstüne sende iyi yakalamışsın pozları.Kameralarımızın özellikleri aynıymış bu arada ^^

StunnerDead

StunnerDead

Üye
artık akıllı telefonlar hem telefon hem dijital kamera .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sonuç olarak Xperia Pro'dan olan memnuniyetim sürüyor. İyi ki almışım. Hem kamerası iyi hem işlemcisi iyi hem fiziksel klavyesi var hem de ekran çok canlı güneşte solmuyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sonuç olarak Xperia Pro'dan olan memnuniyetim sürüyor. İyi ki almışım. Hem kamerası iyi hem işlemcisi iyi hem fiziksel klavyesi var hem de ekran çok canlı güneşte solmuyor.

Tekrar hayırlı olsun işte olay budur telefon alırken önemli olan ihtiyaçlarını karşılaması donanımı değil. Furkan ics yi halledebildin mi? :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Tekrar hayırlı olsun işte olay budur telefon alırken önemli olan ihtiyaçlarını karşılaması donanımı değil. Furkan ics yi halledebildin mi? :)

Evet aynen öyle.
ICS'yi halledemedim. Format atmak istemiyorum artık :) Bir süre böyle devam edeceğim.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
rambo sen bu telefona aldigindan beri aşiksin ya :) tebrik ediyorum corap gibi tel dwgistirmiyon

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Evet, ben aldığım ürünlere çok değer veririm :tebessüm: "Bir al, pir al" :oke:

o telefonu aldigin gunu bile bilirim :) maxikutlamalardan :)

- - - Eklendi - - -

bu arada cok basarili kamera :) seninde kareleri iyi tespit edip yakalama yeteneginle butunlesince iyi isler cikmis

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt