harun22
Üye
Nokia yı savunmayın artık yeter ya. Gülüp geçiyorum sadece . Saydığın telefonları kullanan çok etrafımda. Hepsinde farklı farklı birçok sorunlar var. Nokiadan memnun arkadaşımda var: telefonuda 5800; aldığında kilit tuşu arızalıymış tırnağıyla uğraşarak açıyor. Kapağı biraz kalkık duruyor bant yapıştırdı. Dokunmatiğinde bazı aksaklıklar olduğunu gördüm onada farklı çözümler bulmuş ve çok memnun.
----------Eklendi @ 00:10:27 ---------- Yazıldı @ 00:08:29 ----------
600 mhz işlemci 256 mb ram.
1 ghz işlemci 1 gb ram. Bunları en azından böyle bir konun altında savunmayın ya1.4 ghz çift çekirdek işlemci 1.5 gb ram diyor adam.
Dostum nokianın Meego ları çok güzel tamam da sadece 2 telefon yaptı. Gerisi symbian. Şimdide Windows Phone la devam edecek. Sony Ericsson un Xperialarının hepside android yüklü.
----------Eklendi @ 00:33:35 ---------- Yazıldı @ 00:32:09 ----------
Şu anda yapılan bütün anketlerde Android açık ara farkla zirvede.
Tabiki dostum N9 meego bir proje.Windows phone serisi çıkmadan önce piyasaya güzel bir giris ve show yapmak için çıkarılıyoraslına el pistelero çok doğru söylüyor mesela forumda iphone 4 vs SGS2 videosu var iphone 4 daha hızlı oynatıyor asphalt 6 yı yani bariz her şey sistem işi bitiriyor
Çünkü adam özgür kimsenin lafıyla hareket etmiyor.Kullanmıstır incelemistir.Diger islevlerin etkilerini biliyordur..mesela yurtdışından adamlara soruyorum twitter aracılığı ile adama N9 vs SGS2 mi diye adamlar işlemci filan hiç katmıyor arayüzü kullanışlılık hesabı yapıyorlar
varsa telefon hakkında yorumun yap ama başka markanın telefonlarını gelipte burda anlatmayın , mesaj kirliliği yapmayınBuyrun sizin olsun konunuz.Konuya ilgi yok deniyordu geldik fan man degilim ben.Sadece donanımlara bakıs açınızı degitirmeniz gerektigini düsünüyorum.Çocuk gibi nokia öldü bitti diyenler doldu forumda ama ölüm sebebini kimse bilmiyor.Agızdan agıza dolastı ve milleti kandıra kandıra evet öldü nokia...
Telefon harika tabiki önceki mesajlarımda da söyledim bunu.
Kardeşim sakin ol eğer Nokia yı savunuyolarsa cevaplarını veririz ayrıca haklı oldukları yerlerde var.Öncelikle dediğiniz gibi Android kesinlikle işlemciyi çok kullanıyo fakat bu Nokia nın daha düşük donanım kullanmasını gerektirmez.Şöyle bir örnek vercem bende Vivaz var ve bu telefonun Nokiadaki rakibi 5800 fiyatlara bakarsanız hemen hemen aynı (Amazon.com veya Amazon.de) ama özelliklerine şöyle bir bakalım ikiside Symbian fakat Vivazda 740Mhz işlemci 256mb ram ve grafik hızlandırıcı var 5800 da 434Mhz işlemci 128mb ram var ve grafik hızlandırıcı yok Vivazda 8Mp Hd video kaydeden kamera var 5800 da 3.2mp Vga kamera var.Boyutlar ve görsel açıdanda Vivaz çok daha hoş.5800 sadece ses yönünden daha iyi.Aynı şekilde Satio ile karşılaştırırsakda aynı şeyi görürsünüz.Arkadaşlar Nokia hala doğru düzgün bi alet yapamıyo belkide Xperia Duo n9 la aynı anda çıkacak ve donanım farkına bakarmısınız.Bu arada MeeGo belki az işlemci kullanıyo ama oda destek görmeyecektir tıpkı symbian^3 gibi.Son açıklanan rakamlara göre 2011 in 2. çeyreğinde 135 milyon adet Android cihaz satılmış buda günde 500bin adet gibi birşeye denk geliyo şu anda yani doğal olarak Android daha fazla desteklenecek.yav kardeşim burası nokia bölümü degil yada tanıtan telefon nokia telefon degil boşuna post kasıpta konuyu kirletmeyin , başka bir konu acın orada tartışın bu tür seyleri , telefon hakkında yorumunuz varsa yapın yoksa başka telefonların özelliklerini şuyunu buyunu anlatmayın
----------Eklendi @ 11:35:02 ---------- Yazıldı @ 11:33:31 ----------
varsa telefon hakkında yorumun yap ama başka markanın telefonlarını gelipte burda anlatmayın , mesaj kirliliği yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?