Sony Ericsson Xperia arc'mı Htc Desire Hd'mi [Hangi telefonu almalıyım]...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Xperia arc'mı Htc Desire Hd'mi [Hangi telefonu almalıyım]...
Arkadaşlar bende Nokia N8 var fakat artık symbian'dan sıkıldım ve telefonumu takasta kullanıp android'li bir telefon almayı düşünüyorum uzun bi araştırma periyodundan sonra Sony Ericsson Xperia arc ve Htc Desire Hd arasında kaldım ve 1 haftadır karar veremiyorum:bilmm .

Bilen arkadaşlar bu iki telefonun artılarını ve eksilerini ayrıntılarıyla açıklarsa çok makbule geçecek.Çünkü bende sabır kalmadı.:islik

Birde Xperia arc için kronik bi arka planda çalışan uygulamaları kapatma problemleri ve dolayısıyla pil süresinin çok kısa olduğunu okudum ne kadar doğru.

İşin açıkçası gönlüm Xperia arc'tan yana tasarım olarak çok hoşuma gitmesine rağmen yukarıda anlattığım problemler kafamı karıştırdı Desire hd için çok olumsuz yorumlar okuyamadım.

Necmati

Necmati

Üye
Htc Kalitesi Olarak size Htc Öneriyorum.

Zaten HTC şuan piyasada android telefonları en iyi üreten marka ve bu çıkış gün geçtikçe artıyor.
Eğer İnternete girmeyi meraklı iseniz Desire HD piyasada en hızlı internete sahip telefon bunun arkasında HD video Çekimi Htc sense Kalitesi ve dahası umarım anlatabildim :)

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu bu telefonları kullanan kimse .

serkanet

Üye
tasarım önemliyse xperia arc diyorum ama özellik olarak diyosan htc de kötü denilemez ama sony kendi arayüzünü yapıyor androide bence sony

barann79

Üye
sony tabiki, hem tasarım ve işçilik hemde kamera ve fotograf çekiminde en iyi telefon bence. diger markalarıda kullandım hicbiri bu kadar kaliteli degil

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
sony tabiki, hem tasarım ve işçilik hemde kamera ve fotograf çekiminde en iyi telefon bence. diger markalarıda kullandım hicbiri bu kadar kaliteli degil
Pil performansı nasıl acaba?

barann79

Üye
ortalama 2 gün kullanıma bağlı, tüm pda telefonlarında süre yaklaşık aynıdır arkadaşım. tek dikkat edeceğin şey ayarlardan kablosuz ve ağ ayarlarından Ağ Modunu Yalnızca GSM yapman, bu şekilde daha az pil tüketiliyor(telefon şebekesinden 3g hızı ile bağlandığında WCDMA secilecek)

zaferide

zaferide

Üye
Ben bir htc desire hd kullanıcısı olarak çok memnunum.Bir pc ile neler yapabiliyorsan hd ile de aynı şeyleri yapabilirsin diye düşünüyorum kopyala yapıştır . Flash desteği ile intenetteki oyunlar. Marketten indirdiğim hiçbir oyunda problem yaşamadım.Kameraya gelince 8 mp çok kaliteli fotoğraf ve video çekimi yapabiliyor ayrıca ev de kapalı ortamlarda floresan ışığında ve karanlık ortamlarda video çekimi muhteşem . Benim telefonumu eline alıp birkaç özelliğini inceledikten.sonra 3 kişi htc desire hd aldı . Tavsiye ederim. Saygılar .

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Ben bir htc desire hd kullanıcısı olarak çok memnunum.Bir pc ile neler yapabiliyorsan hd ile de aynı şeyleri yapabilirsin diye düşünüyorum kopyala yapıştır . Flash desteği ile intenetteki oyunlar. Marketten indirdiğim hiçbir oyunda problem yaşamadım.Kameraya gelince 8 mp çok kaliteli fotoğraf ve video çekimi yapabiliyor ayrıca ev de kapalı ortamlarda floresan ışığında ve karanlık ortamlarda video çekimi muhteşem . Benim telefonumu eline alıp birkaç özelliğini inceledikten.sonra 3 kişi htc desire hd aldı . Tavsiye ederim. Saygılar .

Yoruumun için :tşk:

----------Eklendi @ 19:03:15 ---------- Yazıldı @ 19:02:42 ----------

ortalama 2 gün kullanıma bağlı, tüm pda telefonlarında süre yaklaşık aynıdır arkadaşım. tek dikkat edeceğin şey ayarlardan kablosuz ve ağ ayarlarından Ağ Modunu Yalnızca GSM yapman, bu şekilde daha az pil tüketiliyor(telefon şebekesinden 3g hızı ile bağlandığında WCDMA secilecek)

Arka planda çalışan programları yada son kullandığın ve arka planda açık kalan uygulamaları kapattığın zaman 5 saniye sonra tekrar açılma problemi oluyormu acaba sizde.

Not: Bu sorun için Taskkiller dahi çözüm olmuyormuş.(Doğrumu?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt