Sony Ericsson Xperia Arc S Kullananlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hız olarak çok fark ediyo mu ? Nasıl yapılıyor peki zor mu ki

amcalu1

amcalu1

Üye
Motorola atrix de bakabilirsin

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Marka olarak hoşuma gitmiyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen marka olarak bana iyi gelmiyor. Şehriyar'ın dediği gibi eğer alırsam elimde üvey evlat muamelesi görür.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

mesela ne olur bana somut örnekler lazım gözle görebileceğim :D
Multitask performansını etkiler overclock ayarlarında Conservative, interactive gibi seçenekler kullanıcının telefonu sıkıştırmasına bağlı olarak yükseltir indirir mesela overclock ayarı şöyle olursa:
minimum değer: 245mhz
maximum değer: 2000mhz
Seçenek: Conservative(mümkün olduğunca az kullanmaya çalışır. Ama sıkıştırdığında yükseltmeyi esirgemez :D)
Gerçi 1,4 ghzde overclock'a pek ihtiyaç olmaz. Birde Arc S zaten performanslı bir cihaz.
Conservativenin avantajı bataryadanda tasarruf sağlar birde powersave var onu telefonun şarjı az kaldığında işaretlersin ben öyle neden şarj az kaldığında kullanıyorum. çünkü normal kullanımda telefon o seçenekle 5800 dan yavaş oluyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Multitask performansını etkiler overclock ayarlarında Conservative, interactive gibi seçenekler kullanıcının telefonu sıkıştırmasına bağlı olarak yükseltir indirir mesela overclock ayarı şöyle olursa:
minimum değer: 245mhz
maximum değer: 2000mhz
Seçenek: Conservative(mümkün olduğunca az kullanmaya çalışır. Ama sıkıştırdığında yükseltmeyi esirgemez :D)
Gerçi 1,4 ghzde overclock'a pek ihtiyaç olmaz. Birde Arc S zaten performanslı bir cihaz.
Conservativenin avantajı bataryadanda tasarruf sağlar birde powersave var onu telefonun şarjı az kaldığında işaretlersin ben öyle neden şarj az kaldığında kullanıyorum. çünkü normal kullanımda telefon o seçenekle 5800 dan yavaş oluyor

heeaa eyvallah genç :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Yalniz hepsiburada da galaxy s2 lg optimus 4x hd falan 1100 tl civarında iken arc s e 900 lira vermek ne kadar mantıklı orası tartışilir hele ki adreno 205 günümüz için bile tam anlamıyla yeterli bir gpu değilken

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yalniz hepsiburada da galaxy s2 lg optimus 4x hd falan 1100 tl civarında iken arc s e 900 lira vermek ne kadar mantıklı orası tartışilir hele ki adreno 205 günümüz için bile tam anlamıyla yeterli bir gpu değilken

850 tl zaten :D şimdilik bu cihazda kalalım onu daha sonra düşünelim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben zaten 1250 tl den 850 tl ye indiği için alma fikri aklıma yattı yoksa android almazdım :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Al 500 tl ye 2. El bi galaxy s, boz, çökert, kerneli oc yi öğren sonra alırsın sıfır cihaz(ki galaxy s i uzun süre değiştireceğini sanmam) :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yok abi ya 2.el istemiyorum ben çok kullandım zamanında.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sıfır alıp rootlayınca garantisi de gidiyor. Bazı modellerde kaç rom attığını gösterir sayaç bile var. Ben özellikle gittim 2. el aldım. Karar senin tabi.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Rom atmayı veririrz yahu :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bunu alarak doğru bişi yapmıyacağım ve pişman olacağım gibime geliyor.Yok orası yetersiz yok bu olmuyo.Dediğim gibi android almak için biraz daha fazla paraya ihtiyaç var sanırım