overlock yapmak kolay mı biri 2 GHZ diyodu baya bi fark eder mi![]()
:Fark eder ben diyodum:

Multitask performansını etkiler overclock ayarlarında Conservative, interactive gibi seçenekler kullanıcının telefonu sıkıştırmasına bağlı olarak yükseltir indirir mesela overclock ayarı şöyle olursa:
mesela ne olur bana somut örnekler lazım gözle görebileceğim![]()
)Multitask performansını etkiler overclock ayarlarında Conservative, interactive gibi seçenekler kullanıcının telefonu sıkıştırmasına bağlı olarak yükseltir indirir mesela overclock ayarı şöyle olursa:
minimum değer: 245mhz
maximum değer: 2000mhz
Seçenek: Conservative(mümkün olduğunca az kullanmaya çalışır. Ama sıkıştırdığında yükseltmeyi esirgemez)
Gerçi 1,4 ghzde overclock'a pek ihtiyaç olmaz. Birde Arc S zaten performanslı bir cihaz.
Conservativenin avantajı bataryadanda tasarruf sağlar birde powersave var onu telefonun şarjı az kaldığında işaretlersin ben öyle neden şarj az kaldığında kullanıyorum. çünkü normal kullanımda telefon o seçenekle 5800 dan yavaş oluyor

mesela ne olur bana somut örnekler lazım gözle görebileceğim![]()
Bu iyi oldu bende Antutu falan çalışmıyorhttp://www.maxicep.com/android-genel/neo-v-antutu-benchmark-before-and-after-706362.html
Al sana somut

Yalniz hepsiburada da galaxy s2 lg optimus 4x hd falan 1100 tl civarında iken arc s e 900 lira vermek ne kadar mantıklı orası tartışilir hele ki adreno 205 günümüz için bile tam anlamıyla yeterli bir gpu değilken
şimdilik bu cihazda kalalım onu daha sonra düşünelimArkadaşlar ben zaten 1250 tl den 850 tl ye indiği için alma fikri aklıma yattı yoksa android almazdım