Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Ericsson Walkman Ve Xperia Kullanıcılarına Müjde.
galaxy s e ayıp olmuş harbiden ics gelmezse daha ötesi hiç gelmz ama neoya geldiği haberide bugunlerde çıktı takip edin neo ya gelcekte galaxy e gelmicekmi
Galaxy S konusunu samsung masaya tekrar yatırdı diye biliyorum
>Pessimistic.
Üye
tamam alacam ama sayısalı bekliyom
61semih
Üye
en ucuz ıcs lı telefon olacak sanırım
CorbyW
Üye
Konu Sahibi
Bende o konuya değinecektim. ICS çıkmadan alalım ucuza. Çıkarsa şey gibi ortada kalmıyalım.
Mobilator
Emekli Yönetici
ForeverAlone";4217071][COLOR=black][B]
Galaxy S konusunu samsung masaya tekrar yatırdı diye biliyorum :hmmm[/B][/COLOR][/QUOTE]
samsung türkiyeye mesaj attım çıkmıcak dedi. tabiki benimde en büyük temennm çıkması ama...[/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:
ForeverAlone";4217071][COLOR=black][B]
Galaxy S konusunu samsung masaya tekrar yatırdı diye biliyorum :hmmm[/B][/COLOR][/QUOTE]
samsung türkiyeye mesaj attım çıkmıcak dedi. tabiki benimde en büyük temennm çıkması ama...[/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:
Bizim tutmamıza gerek yok. Galaxy S sahipleri tutuyolardır kesin
kgn06
Üye
Live with walkman kullanicisiyim iyi ki almisim dedim simdi
Buraxlive
Üye
Mart dediler mayıs sonuna neo ya ics gelmedi. Zaten neo v ye gelenlerde memnun degil. Galaxy s ile neo lar aynı sayılr. İcs ye uygun olsa samsung yuklerdi zaten.
Mart dediler mayıs sonuna neo ya ics gelmedi. Zaten neo v ye gelenlerde memnun degil. Galaxy s ile neo lar aynı sayılr. İcs ye uygun olsa samsung yuklerdi zaten.
orda yalnış düşünüyorsun işte çünkü neo kullananlara mayıs sonu haziran başı gibi gelecek zaten neo v ye de nisan 10 unda en son demişlerdi ve daha önce geldi 4.0 neo v de kasıyor diyenlere de eğer 2.3.4 ün üzerine yüklerlerse tabi kasar tekrar dan onarım yapıp direk 4.0 kursunlar kasma sorunu çözülüyor
fatih0694
Üye
benim telfonum xperia lıve walkman ama güncelleme gelmedi hala son sürüme sahipsiniz diyor zaten ????