Sony Ericsson Walkman Ve Xperia Kullanıcılarına Müjde.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Ayıp samsungun yaptığı. neo v'ye var galaxy S'e yok. telefona sahip arkadaşlara hayırlı olsun bu arada.

Galaxy S konusunu samsung masaya tekrar yatırdı diye biliyorum :hmmm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tamam alacam ama sayısalı bekliyom

61semih

61semih

Üye
en ucuz ıcs lı telefon olacak sanırım

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bende o konuya değinecektim. ICS çıkmadan alalım ucuza. Çıkarsa şey gibi ortada kalmıyalım. :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ForeverAlone";4217071][COLOR=black][B] Galaxy S konusunu samsung masaya tekrar yatırdı diye biliyorum :hmmm[/B][/COLOR][/QUOTE] samsung türkiyeye mesaj attım çıkmıcak dedi. tabiki benimde en büyük temennm çıkması ama...[/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:
----------Eklendi @ 18:11:53 ---------- Yazıldı @ 18:09:37 ----------
ForeverAlone";4217071][COLOR=black][B] Galaxy S konusunu samsung masaya tekrar yatırdı diye biliyorum :hmmm[/B][/COLOR][/QUOTE] samsung türkiyeye mesaj attım çıkmıcak dedi. tabiki benimde en büyük temennm çıkması ama...[/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:
hayırlısı bakalım...

Narutodth

Narutodth

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4217071]

Galaxy S konusunu samsung masaya tekrar yatırdı diye biliyorum :hmmm
[/QUOTE]

Tekrar yatırdı yoğun istek üzerine fakat hala karar aynı, Ve bahaneleride telefonun donanımının ICS' i stabil çalıştıramayacağıymış :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tekrar yatırdı yoğun istek üzerine fakat hala karar aynı, Ve bahaneleride telefonun donanımının ICS' i stabil çalıştıramayacağıymış :D

adamlar hakılı canım galaxy S'in ne donanımı varki :D altı üstü 1 ghz işlemci 512 ram vs. vs. :D

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Aslında toplaşıp Samsung'u tiket yağmuruba tutsak belki getirmek zorunda kalırlar. :yuru

kgn06

Üye
Live with walkman kullanicisiyim iyi ki almisim dedim simdi

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Mart dediler mayıs sonuna neo ya ics gelmedi. Zaten neo v ye gelenlerde memnun degil. Galaxy s ile neo lar aynı sayılr. İcs ye uygun olsa samsung yuklerdi zaten.

enes-1907

enes-1907

Üye
Mart dediler mayıs sonuna neo ya ics gelmedi. Zaten neo v ye gelenlerde memnun degil. Galaxy s ile neo lar aynı sayılr. İcs ye uygun olsa samsung yuklerdi zaten.

orda yalnış düşünüyorsun işte çünkü neo kullananlara mayıs sonu haziran başı gibi gelecek zaten neo v ye de nisan 10 unda en son demişlerdi ve daha önce geldi 4.0 neo v de kasıyor diyenlere de eğer 2.3.4 ün üzerine yüklerlerse tabi kasar tekrar dan onarım yapıp direk 4.0 kursunlar kasma sorunu çözülüyor

fatih0694

Üye
benim telfonum xperia lıve walkman ama güncelleme gelmedi hala son sürüme sahipsiniz diyor zaten ????

KayraBey

KayraBey

Üye
Sony Walkman Live kullanıcıları bence ICS gelse bile yüklemesinler.Benden tavsiye... Şu an için 2.3.4 sizler için en iyisi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt