!!! Sony Ericsson W995--W715--W705 Fun Club !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende bu telefonun sahibiyim.Şifre ile bi türlü sim kilidini kıramadığım için para ile kırdırdım.AMA tel. menüsü değişti mesela telefonda wi-fi seçeneği yok onun bi altında olması gereken bluetooth en başta ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
Şimdiden teşekkürler

yazılım at derm ben kards (telefon onarma )Sony Ericsson pc suiteden :oke:

yasin çekmez

Üye
yazılım at derm ben kards (telefon onarma )Sony Ericsson pc suiteden :oke:

S.E PC SUİTE yi nereden bulabilir ve nasıl yazılım atabilirim krdş
Valla çok sağol bilgilendirmiş oldun kafayı yiycektim :bigstar:

Captain

Üye
    Konu Sahibi
S.E PC SUİTE yi nereden bulabilir ve nasıl yazılım atabilirim krdş
Valla çok sağol bilgilendirmiş oldun kafayı yiycektim :bigstar:

kardes pc suite yaz google la gezgnlerdn indir mesela snra orada telefon onarımı var yazlmı silip tekrar yukluyor ama dkkat et bu islemi yaparken baglant kopmasn :oke:

yasin çekmez

Üye
kardes pc suite yaz google la gezgnlerdn indir mesela snra orada telefon onarımı var yazlmı silip tekrar yukluyor ama dkkat et bu islemi yaparken baglant kopmasn :oke:

Kardeş çok teşekkür ederim de tekrardan Vodafone yazılımına dönmez dimi:hmmm

Captain

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar telefona font attığımızda bu şekilde oluyor tel :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
harbi manyak yaa

unforgiven_41

unforgiven_41

Üye
zedge.net ten flash menulu tema ındırdıgımde sadece bıtane .thm uzantılı dosya ınıyo .swf yok nasıl olcak peki aynı dosyadan bıtane daha kopyalayıp uzantısnı .swf olarak degıstırıp atsam olurmuki? Ayrıca wayfinderin suresı doldu etkınlestırme kodunu nasıl buluruz varmı?

Captain

Üye
    Konu Sahibi
zedge.net ten flash menulu tema ındırdıgımde sadece bıtane .thm uzantılı dosya ınıyo .swf yok nasıl olcak peki aynı dosyadan bıtane daha kopyalayıp uzantısnı .swf olarak degıstırıp atsam olurmuki? Ayrıca wayfinderin suresı doldu etkınlestırme kodunu nasıl buluruz varmı?
uzantisini swf yapsan olmaz kardes

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ewet ya.benım wayfinder de açılmıyo.acıom kabul et falan gelıo .

unforgiven_41

unforgiven_41

Üye
lightefetctı ıptal etcem sılsem duzelırmı?

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
bişe soracam.light effect müzik ritmıne göre yanıp sönen ışıkmı yoksa renk dgştren ışıkmı?
Yoksa ikisidemi !

esperento

Üye
bişe soracam.light effect müzik ritmıne göre yanıp sönen ışıkmı yoksa renk dgştren ışıkmı?
Yoksa ikisidemi !

dostum soyle soyleyım anlarsın light efect telefonun ısık kombınasyonunu modıfıye eden bır olay soyle ornek vereyım mesela kızagı actıgında tus takımındakı ısıkların yanıp sonmesı normalde dırek yanar veya o sadece walkmande calısan turuncu ısıgın kızagın acıldıgında yanmasını saglar veya mesaj veya arama geldıgınde tus takımı ve turuncu ısıkların sırayla yanıp sonmesını saglar ıste wlkmanı dırek actıgında turuncu ısıklar normalde sabıt yanar ama yanıp soner :yuru verdıgım orneklerde benım telefonda oldugu ıcın kolay verdım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

dostum soyle soyleyım anlarsın light efect telefonun ısık kombınasyonunu modıfıye eden bır olay soyle ornek vereyım mesela kızagı actıgında tus takımındakı ısıkların yanıp sonmesı normalde dırek yanar veya o sadece walkmande calısan turuncu ısıgın kızagın acıldıgında yanmasını saglar veya mesaj veya arama geldıgınde tus takımı ve turuncu ısıkların sırayla yanıp sonmesını saglar ıste wlkmanı dırek actıgında turuncu ısıklar normalde sabıt yanar ama yanıp soner :yuru verdıgım orneklerde benım telefonda oldugu ıcın kolay verdım :ehe

izlersen daha ıyı gorursun bunun gıbı bır sey ıste

bende bu slider sound olayını yapmayı ıstıyorum ama patchle yapılıyormus galıba ama nasıl yapılıyor se-nse sitesinde anlatılıyor ama yabancı oldugu ıcın sıte bır sey anlamadım

nasıl neyı duzeltmeyı ıptal etcem guzel olmuo eskı hali daha guzeldı artı sarjı cok yıyor bu sekılde

silerek duzeltemezsın light efect lerı orjınal direver larını far manager veya a2 uploder ıle telefona kopyalaman gerekıyor

mabed528

mabed528

Üye
Arkadaşlar xs++ programıyla w960i nin telefon kilidini kırmak istedim anladığım kadarıyla başarıyla sonuçlandır ama "0000" şifresini kabul etmiyor. Başlamadan önce usb flash driveri çalıştırmıştım "reset port başarılıdır" gibi birşey yazmıştı. İki kez denedim ikisinde de şifre kırılmadı. Telefona format atmak için şifreyi kırmak istiyordum formatın başka bir çaresi var mı?

Arkadaşlar şu koduumm w960i sine nasıl format atılması gerektiğini ya da yüklediğim quickofficenin neden çalışmadığını söyleyecek yok mu... Office "yeni dosya formatı..dosya tipi tanımlanamadı güncelleştirme ister misiniz " türü ing. soru soruyor, ki tanıyamadığı dosya türü doc yani docx falan değil...

Üst Alt