Aslında orayada gittim ama herkez birbirine suçu atıyo Vodafone Bimeks'e Bimeks ise Vodafone'usuçluyor bi aldığım yere gitmeyi düşünüyorum şimdi.

hangi modeli istiyorsun kardeş buraya yazabilirsen yardımcı olmaya çalışacağım ?Bana sony ericsson modellerinin fiyat listesi lazım (güncel)...
![]()

16 gb hafıza kartı 150 liraymış yuh be 32 gbda görmedim hiç biyerde

yapck br sey yok adamım Sony Erıcsson dan tflefon beklcez boyle, muths telefonları var yurt dsında Sony dn kolay kolay vazgecmk yokBu ndn kaynaqlanıo peki ?
İnsanımız bi nokia bilio.nokia gdio.ama nokya nın parcası da se ye uymuyo.zamanında nokia getırmıs tlfnları türkiyeye.eee en güzel nokıa,tamam.
Bianchı de demir yıgını bisiklet getırmış.(alimınium nerdeeee)cancanlı cancanlı.eee,en ıyısı bianchi. Bianchıden saglam yoq.alaqası da yoq. Kasa saglamdır,demir zaten.jantları egrilir.zıncır paslanır.attırıcı mekanizmaları parçalanır.ws ws.
Nokya da meydanı boş buldu.akıttı btn tlfnlarnı.
Ama sonyericsson napsın şimdi.alışmıs azmış dan beterdır.
Bu millet nokia ya alışmış artık.
Se kullanamıolar.çok karışıkmiş.(şurda iddaa ediyorum ki hiç bi nokia kullanıcısı tlfnundaki özelliklerin %30 unu weya %10 unu bilmiyo.
Bazıları sadece alo diyip cebe atıyor.
.kalıte reklam yapmaz arkadaşlar.unutmayın.
Sonyerıcsson adı altında kaç tane reklam gördunuz ?
Anca wadafone yapmıştır.
Ama nokia heryerde.afişlerde nokia,tw de nokia,gazetde nokia. Bu ne yaw.
Hepside aynı tlfn ama.kasa farklı içi aynı.degsklık yok.neymış,bu çelik kasalı.banane L-an.cebimde tlfn mu durcak 150-200 gr lıq dambıl mı taşıcam.
Sonnra,se hafıza kartı da göndermez,telefonda göndermez.yakında se modellerinı japonyadan weya başka ülkelerden siparış wercez.(istedqleri yerdn wersnler.ben başka tlfn kullanmam.)
Hafıza kartı çok pahalıymış harbıden.

yapck br sey yok adamım Sony Erıcsson dan tflefon beklcez boyle, muths telefonları var yurt dsında Sony dn kolay kolay vazgecmk yok![]()
aynen kardeş bnm çoğu arkadaşım te alıo ama kullanmıo msj at tel ara bu kadar ne program atarlar ne oyun ben atıom böle bakıolarBu ndn kaynaqlanıo peki ?
İnsanımız bi nokia bilio.nokia gdio.ama nokya nın parcası da se ye uymuyo.zamanında nokia getırmıs tlfnları türkiyeye.eee en güzel nokıa,tamam.
Bianchı de demir yıgını bisiklet getırmış.(alimınium nerdeeee)cancanlı cancanlı.eee,en ıyısı bianchi. Bianchıden saglam yoq.alaqası da yoq. Kasa saglamdır,demir zaten.jantları egrilir.zıncır paslanır.attırıcı mekanizmaları parçalanır.ws ws.
Nokya da meydanı boş buldu.akıttı btn tlfnlarnı.
Ama sonyericsson napsın şimdi.alışmıs azmış dan beterdır.
Bu millet nokia ya alışmış artık.
Se kullanamıolar.çok karışıkmiş.(şurda iddaa ediyorum ki hiç bi nokia kullanıcısı tlfnundaki özelliklerin %30 unu weya %10 unu bilmiyo.
Bazıları sadece alo diyip cebe atıyor.
.kalıte reklam yapmaz arkadaşlar.unutmayın.
Sonyerıcsson adı altında kaç tane reklam gördunuz ?
Anca wadafone yapmıştır.
Ama nokia heryerde.afişlerde nokia,tw de nokia,gazetde nokia. Bu ne yaw.
Hepside aynı tlfn ama.kasa farklı içi aynı.degsklık yok.neymış,bu çelik kasalı.banane L-an.cebimde tlfn mu durcak 150-200 gr lıq dambıl mı taşıcam.
Sonnra,se hafıza kartı da göndermez,telefonda göndermez.yakında se modellerinı japonyadan weya başka ülkelerden siparış wercez.(istedqleri yerdn wersnler.ben başka tlfn kullanmam.)
Hafıza kartı çok pahalıymış harbıden.

SonyEricsson dan wazgeçmek mi ?
Onu bir geç. Alnımıza yazıldı kanki bu artık.
Başka bi tlfn kullansan bile se de şuda wardı be dersın.yaw se nin kamerası daha güzeldı be dersin.
Ben SE ye kısaca hastalık dıyorum.hatdaaa lakap bile buldum.
:-) SEIDS :-)

Pc bul da kullanak şu media go ile sens me yi captaın.:-) :-)
Yada hartdişq.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar ben çok kötü bi hastalığa kapıldım.adı da seids... :-) :-D
--------------- Ekleme ---------------
Kimse yok burda yaw.:-(
Hadı se ciler,nerdesniz ?

tarayıcı kardesXperia x12 yi çikarıo şony.4.2 multı touch ekran. androıd 2.2 ws.özellıqleri war.
Benim kullandgm programlar--bolt,opera 5,ttpod mp3 çalar,
Kanka msn, ws.ws
Captaın tracy ney ?
Hiç duymadım da!:-D
arkdaslar bugun kotu br sey ogrendım galb Sony Ericsson tr pazarndan tamamen ceklyor bugun genpaya gttim Sony Ericsson a artk bkmyrz dedler ama ben teli alırken genpa var dye almstım napcz simdi ?