Captain
Üye
merhaba arkadasım w995 telefonum phone acc.cxc kopyalama yaptım bidahada acılmadı bilgin varsa lütfen yardım
nasıl yani phone acc.cxc kopyalama yaptın ? Tam olarak ne yaptığını anlatır mısın kardeş ?
merhaba arkadasım w995 telefonum phone acc.cxc kopyalama yaptım bidahada acılmadı bilgin varsa lütfen yardım
Canlarotomotıv bayaadır bu konuya grio ama bişe yazmıodu.
Ama smdi de pek bişey anlamadım bende.ilk defa duydum acc.cxc diye bişey.
Ne çeşit o ?

Hayırlı bayramlar...
Ya w715 veya w705 almakta karar kıldım ama nereden bulabileceğimi bilmiyorum, henüz gidip teknomarketlere bakmadım ama internet sitelerinden baktığım kadarıyla bir çoğunda yok. İstanbul'da olup da nereden bulabileceğimi söyleyecek biri olursa çok memnun kalırım...![]()

iyi akşamlar,
herkese hayırlı bayramlar...
arkadaşlar bi süredir bi kaç sistem arasında gidip geliyorum.
acaba W995 inizde kullandığınız yazılım nedir?
R1GA026?
R1HA035?
R1HA036?
R1GA026 kullanıyorum şuan ancak 36 ya mı geçsem diye düşünüyorum.
tek sorunum EP yoksa 36 ya geçip eksikleri tamamlamak istiyorm :S
26 da yaşadığınız sorunlar veya 36 da bunlar daha iyi dediğiniz yerleri paylaşırsanız çok sevinirim.
teşekkürler...

ben 36 kullanyorum memnunum ep dedgn olay nedir ?![]()
Elf Pack.
benim telefonumda 80 den fazla "GEREKLİ" patch var 2 tane "GEREKLİ" elf vardır. b elflerden vazgeçemiyorum o yüzden kararsızım.
Elfler;
Gelişmiş çağrı kydı (P1 gibi)
Tüm dosya uzantılarını açmamı saylayan Regfile ve yamaları (10 civarı)

kardeş bana msn verebilir msin ? ben senden bu elf ve patchler öğreneyim![]()

hayırlı bayramlar arkdaşlar bendeki w715 in kendi youtube programından video izliyorum ama ses gelmiyor bilen birisi var mı![]()

bende video açılıyor güzelce oynatıyor ama sadece ses gelmiyorvalla arkadaş bir fikrim yok diğer arkadaşlar videoyu açamıyorlar sadece alttaki saniye ilerliyor görüntü yok gerçi bende de öyle ama![]()

SonyEricsson çagrı merkezi bize yardım edebilir mi arkadaşlar.!

hayırlı bayramlar arkdaşlar bendeki w715 in kendi youtube programından video izliyorum ama ses gelmiyor bilen birisi var mı![]()
SonyEricsson çagrı merkezi bize yardım edebilir mi arkadaşlar.!
Beyler bende bu telefonu dün aldım.Vodafone müşteri hizmetlerini aradım sim kilidini kırmak için bana bi şifre verdiler ben bu şifreyi girdiğimde telefon "İzinli Değil" diye bir hata veriyor ne yapmalıyım.Hattımda Turkcell
Bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba

Beyler bende bu telefonu dün aldım.Vodafone müşteri hizmetlerini aradım sim kilidini kırmak için bana bi şifre verdiler ben bu şifreyi girdiğimde telefon "İzinli Değil" diye bir hata veriyor ne yapmalıyım.Hattımda Turkcell
Bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba