Sony Ericsson w810i İçin Tema, Oyun, Program, Wallpaper, Ekran Koruyucu Bu Sitede !..

Sponsorlu Bağlantılar

simsekk

Üye
Arkadaşlar bu arada bütün cevapları okuyamadım(sölenmişte olabilir) bu sitede homepage tıklayım ordan telefonununuza uygun markayı ve modelini secerseniz bütün modeller için çıkıyo örneğin k910

iissoo

Üye
saol

askadra

Üye
saolasın kurban

referee20

Üye
süper olmuş kardeş emegine saglık

delikız

Üye
Yhaa !! ßu teLefonun qeLen Kutusu,KaydedLmis mesajLar ßeLLeqi feLan cok KsııtLı.az Mesaj aLıyo.. MesajLarı ßeLLi ßi kLasörede KopyaLıyamıyosun..teLefondaki MesajLarı Hafıza Kartına kopyaLamanın ß yoLu warmı n73 teki qißi..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Yhaa !! ßu teLefonun qeLen Kutusu,KaydedLmis mesajLar ßeLLeqi feLan cok KsııtLı.az Mesaj aLıyo.. MesajLarı ßeLLi ßi kLasörede KopyaLıyamıyosun..teLefondaki MesajLarı Hafıza Kartına kopyaLamanın ß yoLu warmı n73 teki qißi..
Hayır maalesef w810i de dediğin gibi mesajları hafızına kartına kopyalama gibi bir durum söz konusu değil :vur

b_boy_JoKeR

b_boy_JoKeR

Üye
eline koluna mousene salıık süpppper paylasım

TheStorm

TheStorm

Üye
çok saol paylaşım için site mükemmel ama ben oyunları telefondakı hangı dosyaya atıcam pcde games dıe bı dosya cıkmıo acil yardım

bacaksiz77

Üye
teşşekkürler gerçekten iyi bir site

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah :good:

ozgurxx

Üye
züpeeerr:heyo:

efeneco

Üye
süper bişi bu

ahmetdeniz001

Üye
oyunları bualmıyorum

askad

askad

Üye
tesekkür ederim ama bu konu daha önce acılmıstı.dikkatinize.!!

loverking06

Üye
ben tema indirmek istiyorum

askad

askad

Üye
emgine saglık ama su linki vermekten bıkmadınızmı? aynı konuyu acıp duruyorsunuz.Biraz daha dikkat edelim lütfen

mitrandil

Üye
dortum bunu herkez biliyo zaten :box:duvar2::sinir:alsana::destere::birak:

Üst Alt