Sony Ericsson w302 tema sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

avseq01

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson w302 tema sorunu!
Arkadaşlar ben SE w302 aldım fakat telefonda tema klasörü yok tema yükleyemiyorum. Bilgisayardan tele .thm dosyaları attım fakat algılamadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

crazy_94

Üye
uyuz

avseq01

Üye
    Konu Sahibi
ne uyuzu lan adam gibi soru sorduk adam gibi cevap ver

sahan68

sahan68

Üye
sonny ericsson latda tema klosörü oluyomu. benim bildiğim ayarlarda n ekran ayarlarına da temalar olur bende de s302 war ve orda. sen ayarlara bak

mezralı08

Üye
kardeşim bak thm dosyasını images klasörüne at sonra telefondan images klasörüne gir tema ordadır.sonra istersen seçenek dersin ordan taşı dersin temalar klasörünü seçersin ok :oke:

avseq01

Üye
    Konu Sahibi
kardeş olmadı ya! telefon tanımadı dosyayı. tema desteklemiyor heralde. gene de sağolasın.:oke:

cube

Üye
bu w302 cok kotu bende de var aldıgım gune lanet okuyom.Ne oyun yuklenıyo ne tema degisiyo w810 bundan 100 kat daha ii.

yigittasdemir1

Üye
Arkadaşlar ben w302 model telfonu aldım; lakin almamadan 4 gün sonra değiştirerek w910i modeli alma ihtiyacı duydum.
Telefon estetik açıdan harika lakin ses kalitesi açısından çok kötü , menüleri hızlı ve kullanışlı.
Tavsiyem almayın

anil5555

Üye
arkadaşlar bende bekliyorum w302 alıcam ses kalitesi değil teknosanın başlattığı bir kampanya var ms-70 hoparllör veriolar ben soracaklarım kullanıcılarına telefona oyun yada tema vb. atılmıomu arkadaşlar yarın gidip alıcam da sonra yanlış bir adım atarım

mrrock

mrrock

Üye
arkadaşlar bende de W302 war. tema yüklenmiyor çünkü öyle bir klasör yok. neden çünkü bu dandik bir şirket war sagem mobile diye.bu S302ve W302yi falan onlar üretmiş.. ondan tema yüklenmiyor ama üzülmeyin oyun yükleniyor!!!

ricardo2290

Üye
yaw arkadaşlar, bu tele smsleri kmsenin görmemesi için şifre fln koymam lazm. kurcalanmasın die. yok mu öyle bi program. yardm edin ltfn...

--------------- Ekleme ---------------

yk mu bu konuda bilgisi olan bir kişi-koskoca forumda-

basketçiler

Üye
Arkadaşlar Ben W302 aldım ses kalitesi güzel java oyunda yükleniyor ve açılıyor ama ben tema attım yüklenmedi bir yardımcı olursanız yada tema atma yerinin bir klasörü varmı yoksa desteklemiyormu yardım

1990_tolga

Üye
eet bende de w302 war java oyun yüklenio kolayca...

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Arkadaşlar Ben W302 aldım ses kalitesi güzel java oyunda yükleniyor ve açılıyor ama ben tema attım yüklenmedi bir yardımcı olursanız yada tema atma yerinin bir klasörü varmı yoksa desteklemiyormu yardım

SE'nin hiçbir telefonunda (şimdiye kadar gördüğüm) tuş kilidi şifreleme özelliği yok. Java tabanlı olarak da abartısız haftalarca aramama rağmen böyle bir program bulamadım; maalesef yok..

Takipçi Satın Al

Üst Alt