Sony Ericsson U5i Vivaz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson U5i Vivaz ?
  • Arkadaşlar 2 yıldır n79 kullanıyorum ama Müzik çalar vb. hataları nedeniyle, Onu satıp yeni telefon almayı düşünüyorum.
  • Biraz araştırdım U5 vivaz'ın duruşu ve özellikleri çok hoşuma gitti android olmasada.
  • Ortalama fiyatını, Kullananlardan kullanımıyla ve sorunlarıyla ilgili yorumları alabilirmiyim. [NOT : Fiyatları internet üzerinden değilde satış noktalarından bilen arkadaşlardan rica ediyorum]
  • Yada 600tl civarı (-+50) buna yakın özelliklerde başka telefon önerebilirmisiniz.
  • Yardımlar için şimdiden çok teşekkürler.:evet:
Arkadaşlar aradığım temel özellikler şöyle :

En az 5 mpx kamera (nokia ise Carl zeis şartıyla)
3g (görüntülü görüşmeye gerek yok olsada olur)
dokunmatik ekran (en az 3" [fazla bilmiyorum daha küçüğüde kullanışlıysa olabilir])
3.5 mm kulaklık girişi
Wi-fi
Ses kalitesi nokia standarlarında olsa yeter (sesin yüksek cıkması önemli değil kalitesi iyi olsun)

hoss

hoss

Üye
vivaz hem şık hemde ozellikli bir telefondur
ancak henüz türkiyeye gelmedi o yüzden mağazalarda bulamazsin
internet üzerinden alabilirsin

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
n79 u kaça satarım?
Vivaz ne zaman gelir?
söylediğim özelliklerde mağazalarda bulabileceğim başka bir telefon var mı ?

Teşekkürler:bigstar:

hoss

hoss

Üye
n79 u kaça satarım?
Vivaz ne zaman gelir?
söylediğim özelliklerde mağazalarda bulabileceğim başka bir telefon var mı ?

Teşekkürler:bigstar:
sahibinden com dan satarsan 250-300 arası gider :oke:
sony ericssonun bütün modelleri yavaş yavaş türkiye ye geliyor ancak vivaz ne zaman gelir bilemem
o fiyata vivaz kadar iiyi özellikleri olan bir telefon bulamazsın
galaxy gio veya fiyatı biraz yükseltebilirsen wave 2 öneririm
ikici el alma şansın varsa 650 tl ye x10 bulabilirsin :oke:

AYNA

AYNA

Üye
Eğer ses kalitesi arıyorsun vivaza bakma.sonyericsson walkman serisi ses kalitesini bilirsin ve sonylerin tümü böyle sanırdım ben ama vivaz ve satio ses yönünden iyi değil.yani standart diyelim kaliteli ve yüksek değil malesef.ikisinide kullandım ve test ettim..
vivazın ekran alglama hassaslığı satiodan daha iyi ama fotograf çekiminde satio daha iyi videoda ise vivaz..

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Vivaz ı nerden aldıgını öğrenebilirmiyim . en azından 8 mp benim n79 dan iyi çekiyordur heralde.

kreys1

Üye
nerden aldınız acaba

hoss

hoss

Üye
Arkadaşlar ikinci el düşünürseniz sahibinden.com da bir sürü sıfır veya ikici el vivaz bulabilirsiniz

AYNA

AYNA

Üye
Vivaz ı nerden aldıgını öğrenebilirmiyim . en azından 8 mp benim n79 dan iyi çekiyordur heralde.

yurtdışı almanyaydı akraba aracılığı ile gelmişti.bak resim konusunda haklısın güzel resim çekiyor.ben satio ile kıyaslayınca satiodan iyi çekmiyor resimi dedim..
ama vivazı nokia n86 ile kıyasladım.vivazın fotograf çekimi n86 yı iki katlar. n86 çektiği fotografın boyutu 800 kb civarlarında olurken vivazın çektiği fotografın boyutu 1.5 mb felan oluyordu yani ikiside 8mp ama vivaz daha kaliteli çekiyor..

vivazın bana göre kötü yönleri:
*ekranı ufak
*sesi kaliteli değil(benim istediğim gibi değil yani sony hakkını vermemiş)
*kilit tuşu pratik değil.örnek 5800 sağ tarafında kaydırmalı tuş sayesinde tuş kilidini hemen kilitleyip açabiliyorsunuz ama vivazda bu tuş yok tepedeki güç düğmesine 2 kere basınca kilitleniyor açarken ise dokunmatik ekrana dokunara açıyorsunuz.
*gece çekiminde led i çok güçsüz kalıyor aydınlatamıyor.
*sonyericssonun adam gibi symbian uygulama indirebileceğiniz bir marketi yok yani se symbiana destek vermiyor güncelleme bile sunmuyor artık yani kinetik scroll kaydırma bile yok vivazda buda menülerde ve rehberde gezinmeyi zorlaştırıyor.
*symbian v5 işletim sistemi var.

iyi yanları bence;
*güzel foto çekiyor
*hd video kaydı yapıyor.
*avuca güzel oturuyor.
*tasarımı çok kibar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...