Sony Ericsson U10i Aino Almak İstiyorum Yardım Lütfen :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson U10i Aino Almak İstiyorum Yardım Lütfen :)
Öncelikle Maxicep Forum'a Teşekkür ederim çünkü telefon alacağım ve buraya güvendim bilgi almak istedim . Paramın boşa gitmesini istemem çünkü.. Neyse Konuya dönelim .

Ben Sony Ericsson U10i Aino modelinden almak istiyorum fakat bir kaç site dolaştım kimisinde çok güzel telefon alın diyorlar kimisinde almayın diyorlar şuan çok ortada kaldım çünkü çok istediğim bir telefon . Acaba bana yardımcı olabilirmisiniz Almak ya da Almamak konusunda çok kararsızım .

technoblue

technoblue

Üye
ben şahsen eski bir sony ericsson kullanıcısı olarak tavsiye etmem en azından alacaksan çok iyi araştır öyle al. çünkü sony ericssonlarda yazılım hastalığı var. ben iki model sony ericsson kullandım ikisinde de aynı sorunları yaşadım kendi kendine kapanıp açılması olsun sim kartı görmemesi olsun. teknik servis işini kimin yaptığı da belli değil,teknik servise cihazı verince ne zaman geleceği belli değil. son derece can sıkıcı durumlar çıkıyor ortaya. he herşeyi bi klenara bırakıp telefon hakkında yorum yapmam gerekirse özellikleri iyi ama daha iyisini bulabilirsin. ayrıca tasarımı çok kötü olmuş dokunmatik ekranın altından çıkan tuş takımı telefonu körüklü otobüse benzetmiş keşke alta değil de yana doğru sürgülü olsaymış.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Yazılım hastalığı?:allalla::d:

ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi
Bana Sony Ericssondan bunun özellikleri gibi özeliklerde olan fiyatıda bundan fazla yüksek olmayan bir model önerebilirmisiniz ??

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben öneririm eski K810i beni bayağı mutlu etmişti her zaman iyi cihazlar yapıyor SE

61semih

61semih

Üye
ben t610 kullanmıstım eskıden super bır telefondu okadar dusurmeme ragmen hıcbır arıza vs yasamadım oldukcada hızlıydı,sattıgıma cok pışmanım hala.tabıkı sorun cıkaran telefonları olmustur ama se genelde saglamlıkta başarılı bence.ayrıca youtubeden baktım bahsettıgın telefonada ıcıme pek sınmedı heleki fıyatına gore sınıfta kalmıs bence.dokunmatıgı pek tatmın edıcıye benzemıyor ama sen bılırsın yerınde olsam bunu alacagıma x10 mini pro alırdım illada sony alacagım dıyorsan:pro:

ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 01:37:48 ---------- Yazıldı @ 01:36:06 ----------

ben t610 kullanmıstım eskıden super bır telefondu okadar dusurmeme ragmen hıcbır arıza vs yasamadım oldukcada hızlıydı,sattıgıma cok pışmanım hala.tabıkı sorun cıkaran telefonları olmustur ama se genelde saglamlıkta başarılı bence.ayrıca youtubeden baktım bahsettıgın telefonada ıcıme pek sınmedı heleki fıyatına gore sınıfta kalmıs bence.dokunmatıgı pek tatmın edıcıye benzemıyor ama sen bılırsın yerınde olsam bunu alacagıma x10 mini pro alırdım illada sony alacagım dıyorsan:pro:
Aslında Ben Birazda w995 ide Düşünüyorum Ona Ne Dersiniz ?? Bu olmazsa onu almayı düşünüyorum ?

61semih

61semih

Üye
bence guzel telefon dokunmatık ıstemıyorsanız ıyı bır secım olur.ama fıyatını hakedermı bılemıyorum.

technoblue

technoblue

Üye
Yazılım hastalığı?:allalla::d:

yukarı da da belirtmiştim ama tekrar belirteyim. sürekli kapanıp açılma, sim kartı görmeme, konuşma esnasında telefonun sürekli kesilmesi (operatörle alakalı olduğunu düşündüm fakat başka telefonda başıma en azından bu kadar sık gelmedi.) menü de ve mesaj kutusunda aşırı yavaşlama ve daha aklıma gelmeyen bi sürü sıkıntı. boş yere vazgeçmedim ben sony ericssondan çok çektirdi bana.

Ocean258

Ocean258

Üye
Sony ericsoon rakip olmaz Lg ,htc yada ıphone'a gercekten yapamıyorlar.. bı cok sıkıntı cıkarıyor urettıklrı telefonlar.. bencede uzak dur sonyden

61semih

61semih

Üye
birzamanlar suanda samsungun konumundaydı sony heygidii

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hea aynen (h)

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt