HTC Wildfire mi Sony Ericsson Aino mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi
HTC Wildfire mi Sony Ericsson Aino mu ?
Arkadaşlar Telefon Alacağım ama Hangisini alacağım konusunda Kararsızım .. HTC wildfire da Çok Hoşuma gidiyor Sony Ericsson Aino U10i de .. Ama açıkça söylemek gerekirse Gönlüm AİNO dan yana ama yakın çevrem arıza yapması halinde yetkili servis az diyor . Aino almak istesem hiç bir yerde bulamıyorum internet dahil güvenilir site yok AİNO yu almam için.

Hangisini alsam bana bi yardımcı olurmusunuz ??

kreys1

Üye
Sony Ericsson Aino ama senin yerinde olsam c7 veya wave2 lere bakardım

hoss

hoss

Üye
Servis konusunda yetersiz degildir , teleservis ve asya telekom bakıyor servis olarak ,aino güzel telefondur tavsiye ederim

ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi
Peki bana aino almam için bi yer gösterirmisinz ?

Ocean258

Ocean258

Üye
bu ıkısıde guzel telefona benzıyor daha once arastırmadım sımdı bı baktım oyle.. ama ben sana lg optımus black'e bakmanıda onerırım. 3 hafta once aldım. Uygun Fiyata kaliteli bi smartphone almak ıstıyorsan onuda araştırmadan gecme. wifi,hızı,ekran parlaklığı,tasarımı super.Android 2.2 froyo yuklu yukseltebılıyorsun ama şarjıda dıger 4 inçlik ekranlara gore daha ıyı 2 gun gıdıyor.. ne alacaksan sımdıden hayırlısı olsun..

ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım karar verdım Sony ericsson alacağım galiba :)

Ocean258

Ocean258

Üye
gule gule kullan kardes..

McCeNe

Üye
güle güle kullan şimdiden hangisini alırsan ama ben sony ericsson'dan çok çeken kullanıcılardan bir tanesiyim. sürekli olarak yazılım sorunu çıkartan modelleri mevcut. umrım aynı sorunları sen de yaşamazsın.

ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten kafam çok karıştı aslında yaa :) Sony ericsson da karar kıldım ama yine bi şüphe var içimde :D

.:ÇAĞLAR:.

Üye
sen tam olarak ne istiyorsun ona göre öneride bulunalım

Üye
ayno al o zaman çok tatlı bir telefon

ardaa92

ardaa92

Üye
    Konu Sahibi
Zaten öyle yaptım aldım :D Çok teşekkürler yardımlarınız için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt