Sony Ericsson Telefonlarında Hoparlör Sesi Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

conquerornarrow

Üye
kullanmayı bildikten sonra telefonu her türlü kurtarırsın ama kullanmayı bilmiyorsan programsal açıdan her türlü kullanmayı bil sorun olmaz kankiler iyi günler

yhoos

yhoos

Üye
arkadaşlar bu ses düzeyi hesaplanıp sadece yüzde 10 ses artışı için kapasıte konuyo 4 kat falan:D

qLady

Üye
diesel182 sen bi prg yukledınmı bnm kıde w810i netten yukledıysen yalniz_cocuk_okan@hot ekle bı konusalım sana zahmet

ronaldinho 1

Üye
eet

!!_EXTREME_!!

Üye
:)) biliodum telefonun bozulacagını o yüzden yüklemeye kalkışmadım setool 2 virüslü telefonu mahvediorr bilginizee

dereder

Üye
g705 mobil tv artık herkes gire bilir tenk you vodafone tabi ayarları biliyorsanız..............:oke:

davut562

Üye
ben bu işlemi yaptım hiç bir sorun yok

vmpr

vmpr

Üye
bi sorun çıkmaz kullanmayı biln yeter:naughty:

cc_kursad

Üye
hıkaye bunlr ses yukselmıo başka bı menu çıkıo faln olmuo yanı kısaca:D

razorback31

razorback31

Üye
Çok abartıyosunuz ben acoustik yükledim gayet normal çalışıyor. Arkadaşın verdiği acoustik telefonunuza uymaya bilir Hemen servise göndermenize gerek yok tekrar bağlayın ve telefonunuzun orjinal acoustiğini internetten bulup tekarar yükleyin ;)

caygaraci

Üye
önerilerinizi okudum ve bu işleme girişmedim... :))

dandiq2

Üye
arkadaşlar saçma sapan konuşmayın setool proggramını sadece nod32 virüs uyarısı veriyor.
2.si hiç de tehlikeli değil yeterki adımları iyi takip edin ben sayısız kere acoustic yükledim telime bişe olmadı.donanımsal açıdan sorun cıkarmı bilmem ama telefon yazılımı ile ilgili hiçbir sorun yoktur.

muratyelol

Üye
telefonumun **ına koydun:ağlarım:

[TC]EreN

Üye
Benimki P900 Bir sorun olurmu

halitinho10

halitinho10

Üye
yha yükLesek mi yüklemesek mi ßiLemedk ki xS

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Teşekkürler..

mahseer898

Üye
arkadasım cok güzel anlatmısın ama yinede heralde yapamayan var ilginc :S

emre erşan

Üye
arkadaşlar biri bana son ericsson w910i ses yükseltme şifresini gönderiri mi telefondan olanı ltfn bekliyorum.

Üst Alt