Sony Ericsson Telefon Dosya Kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

Trateri

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson Telefon Dosya Kilidi
Arkadaşlar diğer nokia panasonic siemens motorola gibi telefonlarda standart güvenlik aracı olarak sunulan ancak sony ericsson firmasının atladığı kişisel güvenlik için bir yazılım varmı? kilitlenen dosyaları açmak için şifre isteyecek yada telefonu genel bir kilitleme özelliğide olabilir.yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: dkurtuldu

ankara_ertugrul

Üye
pek hatırlamıyorum onceden k 700 kullanıyordum dosyanın sonuna .dm yazınca dosya kitliyor fakat nası acılıyo bilmiyorum dosyayı silemiyosun ve boşta duruyo ama dolu nasımı biliyorum pc den bluetoot ile bakınca gorunuyoda ordan ve dosyayı anca pc den silebilirsin

sevdasiz

Üye
programı nasıl alabilirim

cida

Üye
nasıl alacam link yok

enigma

enigma

Üye
adam link vermemiş sadece klasör adının sona .dm yazıyormuşsun dosya kitleniyormuş :aman2: sadece pcden silebiliyormuşsun :nono:

baris24

Üye
böle bişi yok diye biliyorum.

onurdemir25

Üye
saol

b_bocek

Üye
cok teş..... :D

rezan

Üye
var arkadaşlar var a bir bakın bulursunuz dosya kilidi programı var hemde java

arifkarakurt

Üye
arkdaşlar bende mesiah progrmı var cok güzel bi program tavsiye ederim dosya ve film gizleme için birebir

-MRT-

Üye
hmmm ben bbilmiyorum

alessar

Üye
slm tskler

youngprogrammer

Üye
saol

sezgin_w900i

Üye
saol da nasıl olacak anlamadım:D

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
sağol ben de k 700 kullanıyom dosyanın sonuna dm yazdım oldu ama nasıl açılacak bende göremedim...eğer açabilen bişey varsa lütfen gönderinnnn......

SaYgılAr TaCsIz_kRaL

islam61

Üye
w810i ıcın firelock programı mı var

kamikaze55

Üye
serty

blacktolga

Üye
evet file lock diye bi program var bende ama buraya nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum

bible

Üye
saol saol saol

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
tşk.

Takipçi Satın Al

Üst Alt