sony ericsson satio gps programı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

cafer1112

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson satio gps programı yardım
bana acilen navigasion programi var.satoyada uyumlu gps programini nerden bulabilirim
yardim ltfnnnnn:bann:

Salihyet

Salihyet

Üye
Merhaba, bu telefona sonyericsson destek vermiyor, ülkemizede getirmiyor. Aino ve xperia'da da aynı şeyi yaşattı ve gittim samsung aldım :) o yüzden yardımcı olacak biri çıkar mı bilemiyorum..

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
bana acilen navigasion programi var.satoyada uyumlu gps programini nerden bulabilirim

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...-xt-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-105973.html

--------------- Ekleme ---------------

Satio kurulumu yaptım ve kullanıyorum....

Satio kurulumu yaptım ve kullanıyorum....

tiger_31

Üye
arkadasim sony icn sygic son surumu 8.6 yi indir o oluyor ben kendim kurdum denedim ve kullaniyorum

ilk kurdugunda sinyali bulamiyormus gibi yapiyor ama sen onu es gec calisiyor
ve guzel bir program

cafer1112

Üye
    Konu Sahibi
slm
Arkadas kurdum ama sinyal sorunum var ne yapmam lazim..Sinyali hic bulamadim simdiye dek..Aceba sinyal sorununu cozen arkadas lar nasil cozduler..veya gps ayarlari nasil olcak...
yardim ltfn!!

murem

Üye
ilk denemde satio GPS i gec bulur ama sonra kolaylasir Ndrive ve Sygic mobile ikisini de kullanabiliyorum sikinti yok

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
slm
Arkadas kurdum ama sinyal sorunum var ne yapmam lazim..Sinyali hic bulamadim simdiye dek..Aceba sinyal sorununu cozen arkadas lar nasil cozduler..veya gps ayarlari nasil olcak...
yardim ltfn!!

İlgili GPS sorunu düzeltilmiştir.

>kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızı
>servis testleri
>GPS
>Ayarlar ( Açık)
>Yardım verileri temizlemek

Sonucunda 1 aydır devam eden sorunumu tamen çözmüştür.

Kaynak:

digitasarim

Üye
allah razı olsun dertliydik bu konu yüzünden

capetown

Üye
bu GARMIN XT androidlerede calisan modeli varmi acaba?

AYNA

AYNA

Üye
Ben garmini kurdum ama sinyal bir türlü almıyor uydu aranıyor diyor sürekli.acaba sonyericssonda belli bir ayar veya bir şeye kayıt yaptırmak felan gerekiyor mu? nokia ömür boyu gps verirken soyericsson vermiyor ondan dolayı olabilir mi?yardım ederseniz sevinirim..

AYNA

AYNA

Üye
synic ide kurdum gene aynı sorunu yaşıyorum sinyal alamıyorum.operatör ayarlarını kullanmıyorrum.yardım edecek kimse yok mu? sonyericsson yetkili servisini aradım wisepilot yükle dediler oda paralı ve ingilizce..

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Ben garmini kurdum ama sinyal bir türlü almıyor uydu aranıyor diyor sürekli.acaba sonyericssonda belli bir ayar veya bir şeye kayıt yaptırmak felan gerekiyor mu? nokia ömür boyu gps verirken soyericsson vermiyor ondan dolayı olabilir mi?yardım ederseniz sevinirim..
>servis testleri
>GPS
>Ayarlar ( Açık)

AYNA

AYNA

Üye
>servis testleri
>GPS
>Ayarlar ( Açık)

ben hiç birşey anlamadım bundan? ne demek istediniz?
renkler nedir?

kaccak37

Üye
yardım ederseniz sevinirim sygnici bende kurdum sinyal bulamıyor delirecem.

kaccak37

Üye
renkler telefonun üzerindeki arama yapma ve arama durdurma tuşları kırmızı yeşil tuşlar yani.

birde sygnic çalıştıramadım ben garmin yükledim ve cok hoşuma gitti 100 de 100 çalışıyor ilk denememde sorunsuz kurdum.

AYNA

AYNA

Üye
renkler telefonun üzerindeki arama yapma ve arama durdurma tuşları kırmızı yeşil tuşlar yani.

birde sygnic çalıştıramadım ben garmin yükledim ve cok hoşuma gitti 100 de 100 çalışıyor ilk denememde sorunsuz kurdum.

peki garmin açıkken bu tuşlaramı basıcaz sinyal yakalaması için? kırmızıya basarsak programdan çıkar nasıl yapcaz gps için yapmadığım şey kalmadı sonyericssona mail attım aradım gene olmadı :(
bu arada satio da mı denedin sen?

kaccak37

Üye
öbür konudan mail adresimi yazdım eklersen yardımcı olur anlatırım.

garmin kapalıyken basacaksın o tuşlara sationun gizli menüsüne girmek için ordan ayarlayacak sonra garmini açacaksın.

satioda denedim. sony den başka telefon kullanmıyorum prensibim değil.

AYNA

AYNA

Üye
öbür konudan mail adresimi yazdım eklersen yardımcı olur anlatırım.

garmin kapalıyken basacaksın o tuşlara sationun gizli menüsüne girmek için ordan ayarlayacak sonra garmini açacaksın.

satioda denedim. sony den başka telefon kullanmıyorum prensibim değil.

Allah rağzı olsun kardeşim yaptım çalışıyor garmin çok güzel..

kaccak37

Üye
rica ederim çok sevindim ne demek msn den kabul ettim ama bu aralar kapalıydı açık olduğundada denk gelmedik. benimde aklımda kalmıştı. güle güle kullan.

AYNA

AYNA

Üye
rica ederim çok sevindim ne demek msn den kabul ettim ama bu aralar kapalıydı açık olduğundada denk gelmedik. benimde aklımda kalmıştı. güle güle kullan.

sağolasın kardeşim..
sana birde şeyi sorayım ben satio da hangi antivirüs ve hangi python sürümünü kullanıyorsun?
garmini atarken virüs girdi karta ne yaptımsa temizleyemedim format attım..

Takipçi Satın Al

Üst Alt