bana acilen navigasion programi var.satoyada uyumlu gps programini nerden bulabilirim
yardim ltfnnnnn![]()
http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...-xt-gps-yazilimi-kurulum-kilavuzu-105973.html
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadasim sony icn sygic son surumu 8.6 yi indir o oluyor ben kendim kurdum denedim ve kullaniyorumbana acilen navigasion programi var.satoyada uyumlu gps programini nerden bulabilirim
yardim ltfnnnnn![]()
slm
Arkadas kurdum ama sinyal sorunum var ne yapmam lazim..Sinyali hic bulamadim simdiye dek..Aceba sinyal sorununu cozen arkadas lar nasil cozduler..veya gps ayarlari nasil olcak...
yardim ltfn!!
>kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızıBen garmini kurdum ama sinyal bir türlü almıyor uydu aranıyor diyor sürekli.acaba sonyericssonda belli bir ayar veya bir şeye kayıt yaptırmak felan gerekiyor mu? nokia ömür boyu gps verirken soyericsson vermiyor ondan dolayı olabilir mi?yardım ederseniz sevinirim..
>kırmızı – yeşil – kırmızı– kırmızı – yeşil – kırmızı
>servis testleri
>GPS
>Ayarlar ( Açık)
>Yardım verileri temizlemek
renkler telefonun üzerindeki arama yapma ve arama durdurma tuşları kırmızı yeşil tuşlar yani.
--------------- Ekleme ---------------
birde sygnic çalıştıramadım ben garmin yükledim ve cok hoşuma gitti 100 de 100 çalışıyor ilk denememde sorunsuz kurdum.

öbür konudan mail adresimi yazdım eklersen yardımcı olur anlatırım.
garmin kapalıyken basacaksın o tuşlara sationun gizli menüsüne girmek için ordan ayarlayacak sonra garmini açacaksın.
satioda denedim. sony den başka telefon kullanmıyorum prensibim değil.
rica ederim çok sevindim ne demek msn den kabul ettim ama bu aralar kapalıydı açık olduğundada denk gelmedik. benimde aklımda kalmıştı. güle güle kullan.