sony ericsson satio gps programı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

orkun740

Üye
Selam arkadaşlar bende 3 gün önce aldım Satio'yu Bu garmin programını yükledim en sonunda çalıştı fakat benim hattım faturalı olduğundan kontör gidiyormu anlamadım. Sonra yüklü bir fatura gelirmi Kontör bilgileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim

AYNA

AYNA

Üye
kontör gitmesin diye bi ayar var onu yaparsan gitmez..

ceset

ceset

Üye
Selam arkadaşlar bende 3 gün önce aldım Satio'yu Bu garmin programını yükledim en sonunda çalıştı fakat benim hattım faturalı olduğundan kontör gidiyormu anlamadım. Sonra yüklü bir fatura gelirmi Kontör bilgileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Menu > Konum srvs > Yer > Konumlandirma > Konumlandirma yontem. > Sadece dahili gps isaretli olacak

Menu > Konum srvs > Yer > Konumlandirma > Konumlandirma Sunucusu > Devre Disi

bu sekilde ayarlarsan gitmez.

Garmin den memnunmusun? Bende kurmustum garmin fakat her yeri bulmuyordu.. O yuzden Ndrive kurdum..

hinkal

Üye
bende ndrive kullanıyorum sorunsuz çalıştı vivazda.

ceset

ceset

Üye
Garmin satioda calisiyor da Ndrive kadar ayrntili degil haritalari.. bulamiyor..

AYNA

AYNA

Üye
Garmin satioda calisiyor da Ndrive kadar ayrntili degil haritalari.. bulamiyor..

amcamın telefondada ndrive var bende onu farkettim ndrive daha ayrıntılı ama garmin kullanımı daha rahat geldi bana yazıları güzel büyük..

xlegend

xlegend

Üye
Arkadaslar bana bır yardımcı olun soylenenlerı harfıyen yaptım ama bır turlu sınyal yakalayamadım hıc bır programla

enderozcan

Üye
Arkadaşlar Aino için java platformunda çalışan gps programı bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen, teşekkürler.

AYNA

AYNA

Üye
Arkadaslar bana bır yardımcı olun soylenenlerı harfıyen yaptım ama bır turlu sınyal yakalayamadım hıc bır programla

satio öye değil mi?
hangi programda yaptın? bide hemen yakalamıyo haberin olsun beklemen lazım mesela araba hareket ederken ben 20 dk yakalayamadı sinir oldum kapattım ama daha sonra denediğimde 8 dk da yakaladı yani değişiyor.önce KIRMIZI-YEŞİL-KIRMIZI-KIRMIZI-YEŞİL-KIRMIZI tuşlara tıkla ordan SERVİS TESTLERİ-GPS-AÇIK YAP VE SONRA VERİLERİ TEMİZLE de sonra çık oradan.bu işlemlerden sonra gps programını çalıştır ve siyali bulmasını bekle..

xlegend

xlegend

Üye
evet satio aynen dedigin gibi oncelikle format attim yazilimi seus tan guncelledim servis menusunden dedigin gibi gps yi acik yaparak yardim verilerini temizledim actim garmin i yaklasik 30 dk ilk denemede yaklasik 25 dk 2. denememde bekledim sinyal nedense yakalayamadim arabada

AYNA

AYNA

Üye
evet satio aynen dedigin gibi oncelikle format attim yazilimi seus tan guncelledim servis menusunden dedigin gibi gps yi acik yaparak yardim verilerini temizledim actim garmin i yaklasik 30 dk ilk denemede yaklasik 25 dk 2. denememde bekledim sinyal nedense yakalayamadim arabada

valla kardeş bendede bulamama yaptı ama sonradan bulmaya başladım mesela ben şöyle yapıyordum gps açıp verileri temizle deyip giriyorsun ya garmine baktın bulamıyor program açıkken menü tuşuna basılı tutup ana ekrana gel aynı işlemi program açıkkende yap sonra programa tekrar dön bide öyle dene ben öylede denedim bulmuştu.bide kapalı alanda deneme..

wisayz

Üye
S.a Arkadaşlar 5800 kullnıyrdum NDRİVE Yüklüydü şimdi sony ericsson satio aldım onada NDRİVE Yükleyemedim yardımcı olucak arkadaş varsa seviniim şimdiden teşekkürler

beslenmeciler

beslenmeciler

Üye
Arkadaşlar ben satioya kurdum fakat köşelerdeki dokunmatik alanlar bir türlü çalışmadı. bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var?

....SİNYALCİ...

Üye
arkadaşlar öncelikle SAYGILAR.5gün önce almanyadan kardeşim satio getirdi geçen yıl türkiyede pasaportuna işletti garmini yükledim garmine tıkladıgımda blututun açılması gerekiyor diyor neden .hattım türksel hiçbir yapılandırma ayarı göndermiyorlar telefon yurtdışı diye bu etkilermi yapmadıgım kalmadı ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM.

Takipçi Satın Al

Üst Alt