kargocu01
Üye
Ben garmini yükledim oldu. ve kullanıyorum çok güzel ve türçe ses ve menü. Orjinal araçlara takılan Gps cihazlarından bile kullanışlı.
--------------- Ekleme ---------------
Bence Satio Hem 12 mp hemde videoları HD formatında çekiyor Fotoğraflar 4000X3000 Mega piksel Program kurmaya gelince ben bütün programları kurup kullanıyorum sertifikalandırıp tabiki kuramayanlar kötülüyor ama bana kalırsa bu satio nun kusuru değilde yapamayanların kusuru. ben birtek skyfireyi çalıştıramadım. oda Türkiyede desdek yok diye....
Garmini kurmak için imei ile haritayı hack lemek lazım. Sitede bu konuda açıklama yapılmış.
Sony Ericsson Satio harika bir telefonbende yeni aldım am 2aylık ikinci el faturası falan mevcut ama navigasyon bi türlü yükleyemedim satiodan önceki yani 1 hafta önceki telefonum 5800 dı güzeldi ama satioyu kullandıktan sonra o gözümde düştü fakat menüleri hemen hemen aynı sadece kamera farkı var diyebilirim birde entegre flaşh olması fotoğraflara ayrı bir güzellik katıyo
bence satio al ben kullanıyorum ok memmunum 12mp kamera üstelik orjinal fotoğrafmakinası flaşı sayesinde gece cekimleri ve kapalı alan çekimleri mükemmel fakat 5800a göre biraz kaba telefon ama yinede dikkat cekici gören herkez o fotoğraf mainasımı telefonmu diye sorabiliyo bundan önceki telim 58oo dı ama satio dahacok hosuma gitti diyebilirim
satioda grafik hızlandırıcı var ve grafik desteqi süper kamerasıda işlemcisi 5800dan iyi satio gorseydim 5800 almaz ama şimdi satiomu 5800 5800 derim
oyle bı kıyaslama yapıyorsun kı cok alakasız
satio neree 5800 nere
bi kere kamerası mukayese bile edilemez zaten 12.1 mp kamerayı nokıa yapsa bile sony kadar ıyı yapamaz.
5800 da olan butun ozellıklerı satioda bulabılırsın fazlasıyla.ve her halukarda cok daha verımlı kullanırsın o ozellıklerı.seninkisi opelle ferrari kıyaslaması olmus biraz
çok teşekkür ederim sağolun tavsiyeler için peki başka varmı tavsiyesi olacak olan_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?