SONY ERICSSON NAITE J105i(teknosa-299tl)

Sponsorlu Bağlantılar

burulay

Üye
Merhaba arkadaslar bende var bu sony ericsson j105 yanliz telefonda hic sorun görmedim sadece flash tema´si yok bide sarji capuk bitiyor :S

ouzqan

ouzqan

Üye
şarj konusunda eski yazılım yüklüyse ondan olabilir flash tema ya gelince internet te naite ile ilgili bir çok flash tema var

SE4EVA

SE4EVA

Üye
kullanıyorum harika tek kötü yanı kamerası, falşı yok ve çok net çekmiyor. zaten benim kamerayla pek işim olmuyor o açıdan gayet iyi bir telefon tavsiye ederim

efendycaner

Üye
telefon süper ama mesj olayınıda titreşimi kapa 5 gün gidio tek problem titreşmde titreşimi kıs süper :)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
j105ide mesajlaşmak nasıl peki? tuşlar sertmi yumuşakmı? eğer tuşlar e250 gibiyse kesin alıcıyım

hoss

hoss

Üye
j105ide mesajlaşmak nasıl peki? tuşlar sertmi yumuşakmı? eğer tuşlar e250 gibiyse kesin alıcıyım

bende kullanıyorum mesajlaşmak çok iyi , tuşları gayet rahat , sms chat özellğiyle msn de mesajlaşmaktan bi farkı yok

Anjante

Üye
Kamera kötü. Flaş yok. Bunlar benim için önemli değil diyenler için hem hesaplı hem kaliteli telefon.:yuru

sinanpp

sinanpp

Üye
arkadaşlar birde nokia 3120c varmış onun kamara kalitesi ile j105i nin kamarası aynımı çünkü ikiside 2mg arkadaşlar???