SONY ERICSSON NAITE J105i(teknosa-299tl)

Sponsorlu Bağlantılar

219

219

Üye
    Konu Sahibi
SONY ERICSSON NAITE J105i(teknosa-299tl)
:aha::aha:arkadaşlar sony ericsson naite karşımız da kullananlar ve ya almak isteeyenler yorumlarınızı bekliyorum:hmmm

ve ya internet deneyimi icin;

--------------- Ekleme ---------------

ömer94

Üye
Ben aldım süper bi telefon herkese tavsiye ederim... Kamerası 2mp ışığı yok tek kötülüğü bu ama grafik ve tasarımı felan süper...

araziforum

Üye
bende aldım ne ararsan var arika yani şarjıda 2-3 gün gidio oynasan bile bi eksiği flaş yok dooru işte ama ekran çözünürlüğü harika.tavsiye ederm..

borik28

Üye
bn almayı düşünüom ama karar veremiyorum arkadaşlar kamarası kötü diolar nasıl kullananlar yardımcı olabilirmii??

araziforum

Üye
ne kötüsü ya ışığı ii alırsa harike cekio ama karanlıkta o kadar iddalı konuşamam

ömer94

Üye
tasarım felan 10 numara.. fotoğraf için alıcaksan k serisi al derim, oyun vs. yani eğlence için alıcaksan bu telefonu tavsiye ederim

borik28

Üye
arkadaşlar birde nokia 3120c varmış onun kamara kalitesi ile j105i nin kamarası aynımı çünkü ikiside 2mg arkadaşlar???

ismailemrullah

Üye
bak nokıa 3120nin birtek flaşı var j105in flaşı yok ama gece modundada güzle çekiyo bi de 3120nin ön kamerası sadece aramalarda kullanılıyo

101010sametthoz

Üye
telefon harika 3g var bi tek flaş ve kızılötesi yok zaten ben şahsen onlara ihtiyaç duymam. telefondaaradığı tek şey kameradır

dgt97

Üye
Ben de bugün Teknosa'dan aldım. Flaşın olmaması gerçekten üzücü. Ama gerçekten güzel ve hızlı bir telefon, büyük ihtimalle alanlar memnun kalacaktır diye düşünüyorum. Ama paket içeriğini eksik bulduğumu da belirteyim, telefon yanında hafıza kartı ve pc bağlantı kablosu verilmiyor.

yunus-ozdemir

Üye
Arkadaşlar ben aldım süper bi telefon fakat kulaklıktan sesin yetersiz olduğunu görüyorum bu sorunu nasıl çözerim?

ssahin912

ssahin912

Üye
Merhabalar bende 5 gün önce aldım gayet memnunum.Süper zaten tasarımı çok beyenmiştim özellikleride süper bence. şimdi şöyle bir sorunum var. güncelelme vardı internete girdim telefonla ve güncelelmeyi yaptım sorunsuz 3g hızıyla indirdi ve kurdu.
şimdi iste hat sinyali olan mavi çizgiler düşüyor sarı oluyr 2 çıtta ve sonra kırmzıı tek çıt oluyr ve o ara arandığımda ulaşılamıyrm. ayarlar bağlantılar mobil şebekeler içindeki GSM/3G Şebekeleri sadece GSM secersem bu sorun olmuyor. sorun oldugunda sinyalde minik g yazısı gidiyor sadece e var ve sintal yüksek. buyuk 3 G logosuda yok oluyr . ama dedğğim gibi bu ayarlardan 3g kapatırsam sorun yaşamıyorm acaba güncelelemden kaynaklanan sorunmu var. yoksa teldemi sorun var. Yazılım sürümü: 1224-1526 R1HA035 091210 Sizdeki sürüm ve bilgileri bekliyorum . saygılar

Evet kulaklıkla dışarda şarkıyı hiç anlamıyorum hatta:((

yunus-ozdemir

Üye
evt benim sorunmda o işte dışarıya çıktığımda şarkı çok az duyuluyo bunu çözmenin biyolu yokmu?

motifcan

Üye
arkadaslar 4 gün önce bende aldım bu telefonu sarjı cabuk bitiyor sözde 1-1.5 hafta gidiyor demişlerdi. daha 24 saat olmadan 4te 1i gitti sarj ve ilk sarj ettiğimde 16 saat asagı yukarı sarjladım. arka plan ısıgını kıstım %60 yaptım ekran koruyucuyu kaldırdım. sadece cok mesajlasıyorum onun dısında pek bişey yapmıyorum daha önce ki tel samsung e250 idi ne kadar oyun oynasamda ne kadar mesajlassamda yaklasık 5 güne yakın gidiyordur. neden böle oluyor. yoksa aldıgıma pişman olucam ama diğer özellikler cok hosuma gitti :(

ssahin912

ssahin912

Üye
slm kardeşim. sended J105 modeli var dimi. şarz olayını bende çözemedim az gidiyor. birde kulaklık olayı var ben yükseltme yaptım. çevirici ve farklı kulaklıkla zaten sez iyi cıkıyor birde ses yukseltme yapınca yeterli şuan. ama dışarıya çıkan sesi fazla yukseltmişim onu geri orjinal yapıcam. bide menuleri değiştim fazlaca şey ündirdim ama fena olmadı. flash temada olabiliyormuş bu telefona. saygılar

ssahin912

ssahin912

Üye
Sonunda telefon çöktü. Ve pc den değil telefon üzerinden fabrika ayarlarına dön dedim. ve açılamadı telefon. şuan sadce ışık yanıp sönüyor açılmaya çalışıyor ama açılamıyor. pc ye bağlayıp güncelleme yapıp ayaralrı sıfırlamak styorum ama açılamadıpından bağlayamıyuorm pc görmüyor.
sadece kapalı iken c tusuna basılıu tutarak a2 ye bağlayabiliyorum. ordanda düzeltilebilirmi acaba bilmiyorum. Başka J150i model telefonun içindekileri atabilirmiyiz. yada uğraşmadan hiç garantiye Genpa ya mı götürsem. zaten pilde çok kısa gidiyordu. ve geçenlerde teli hiç kurcalamamıştım tel 3 saaat açılmadaı sonra kendiliğinden düzeldi.Bugünde kadıköye gidicem yolum üzeri genpa var gidip bırakıyım diyorum. daha önce başka tel yüzünden baya bi genpayla kapışmıştım şimdi merkezi arayıp birini ilgilenmesini hemen yapılmasını rica edicem.

mahseer898

Üye
süper tel ancak kamera ve flash konusu biras süpheli :S

Sonunda telefon çöktü. Ve pc den değil telefon üzerinden fabrika ayarlarına dön dedim. ve açılamadı telefon. şuan sadce ışık yanıp sönüyor açılmaya çalışıyor ama açılamıyor. pc ye bağlayıp güncelleme yapıp ayaralrı sıfırlamak styorum ama açılamadıpından bağlayamıyuorm pc görmüyor.
sadece kapalı iken c tusuna basılıu tutarak a2 ye bağlayabiliyorum. ordanda düzeltilebilirmi acaba bilmiyorum. Başka J150i model telefonun içindekileri atabilirmiyiz. yada uğraşmadan hiç garantiye Genpa ya mı götürsem. zaten pilde çok kısa gidiyordu. ve geçenlerde teli hiç kurcalamamıştım tel 3 saaat açılmadaı sonra kendiliğinden düzeldi.Bugünde kadıköye gidicem yolum üzeri genpa var gidip bırakıyım diyorum. daha önce başka tel yüzünden baya bi genpayla kapışmıştım şimdi merkezi arayıp birini ilgilenmesini hemen yapılmasını rica edicem.

bastan yazılım at düzelir

hüseyinde

Üye
kardeşim çok yanlış yapmışsın:angry: bu gün alsaydın eğre kampanyaya girdi 249 tl ydi teknosada 27 haziran 2010 da :ehe :naughty:

Simao88

Üye
Ellerine Saglik.

ouzqanaq31

Üye

bu siteye gel herşey var