sony ericsson kilit kodunu unutanlar içeri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xtreme25

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson kilit kodunu unutanlar içeri
ilk önce xs+ programı lazım işte link;
proyu indirdikten sonra rar dan dışarı çıkarıp çalıştırıyoz. teli kapayıp c basılı olarak usb ye bağlıyoz ve xs+ programında connect yazan yeri tıklıyoz. pro teli tanıyınca gdfs yazan yere tıklıyoz.Burdan Phone Lock yazan yere basın Ve programın işlemi Bitirmesini bekleyin
İşlem Bitince programın Sol beyaz penceresinde Disconnect Uplug To Phone Yazar Teli usb den çıkarın bataryayı çıkarıp takın teli açın Güvenli Kodunuz 0000 Dır. bu işlem db2020 cihazlar için geçerlidir.:yuru

mihman

mihman

Üye
teşekkürler kardeş

jimilrose

jimilrose

Üye
kardeş paylasim için sagol ama bütün dediklerini yaptım gdfs yeri açılmadı bi yardımccı olsan çok sevineceğim

Marchegiani

Marchegiani

Üye
harıka bır program saol..

xtreme25

Üye
    Konu Sahibi
kardeş pro teli tanıdıysa altta pasif olan butonlar var sadece setting butonu aktif pasif olan o butonlar aktif oluyo demek istediğim o eğer pro teli tanıdıysa sorun olmaması lazım işlemi tekrarla olmasa msn adresim [email protected] ekle yardımcı olurum

kutlaypusat

kutlaypusat

Üye
kardeşim kilit kodu7 nasıl konuluo bnm ki k750i de

xtreme25

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sen herhalde menüye kilit kodu istiyonda benim anlattığım telefonun güvenlik kodu senin isted
iğin pro formda herhalde var ama ben hiç denemedim menüyü şifrelemek istiyosan tele patch kurulumu yapman lazım ama dediğim gibi bunun için programlar var onlara bi bak

kaya42

Üye
sagol dostum eline saglık

mahana

Üye
k790i de çalışırmı yardım

--------------- Ekleme ---------------

extreme25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt