beyler slm xperia pro kullanicisiyim android 2.3 kullanıyordum 4 de yukseltince. Gameloft oyunların çoğunda oynarken yarıda kapatıyor 2.3 de bu sorunlar yoktu 4 de yukseltince bu sorunlar oluyor nasıl duzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
sorunumu buldum telefonum şarj olmuyo dolmuyo batarya hep kırmızı çizgi var neden böyle yardım edin![]()
tamam teşekkürler servise yollayacagım
- - - Eklendi - - -
xperia arc s ye uygun kılıf bulamıyorum hiç telefoncularda düzgün birşey

Arkadaşlar merhaba ben size benim için çok önemli birşey sorucam.Xperia x10 alıcaktım ama son dakika birşey duydum,okadar özelliğe sahip telefonda multitouch yokmuş doğrumudur ?
Kablosuz ağ ayarları bu şekilde; Doğru değil mi?
SSID: ...
Şifreleme : WPA/WPA2
DURUMU: AKTİF
Arkadaşlar merhaba ben size benim için çok önemli birşey sorucam.Xperia x10 alıcaktım ama son dakika birşey duydum,okadar özelliğe sahip telefonda multitouch yokmuş doğrumudur ?
mantıksız...sa ben telefon almayı düşünüyorum satio u1 ile vivaz arasında kaldım sizce hangisi daha iyi yani satioda hd kayıt yok 12mp ama vivazda 8mp hd var benim için hd videoları açması önemli kayıt fazla önemli değil sizce hangisini almalıyım
yok hocam siz anlamadınız beni şimdi u1de 12mp cybershot kamera var ama 640x480 video kaydetme var vivazda 8mp düz kamera var hd video kaydı var şimdi video kaydı fazla önemli değil pcden attığım hd videoları açması önemli bunlardan hangisi açar yani