Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

alwayshardcore

Üye
beyler slm xperia pro kullanicisiyim android 2.3 kullanıyordum 4 de yukseltince. Gameloft oyunların çoğunda oynarken yarıda kapatıyor 2.3 de bu sorunlar yoktu 4 de yukseltince bu sorunlar oluyor nasıl duzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
beyler slm xperia pro kullanicisiyim android 2.3 kullanıyordum 4 de yukseltince. Gameloft oyunların çoğunda oynarken yarıda kapatıyor 2.3 de bu sorunlar yoktu 4 de yukseltince bu sorunlar oluyor nasıl duzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Ics surumu ıcın oynadıgınız oyunların platformu henuz koklu degısıklık yapmamıslardır eger ıyı bır arastırma yaparsanız oyunlarınız hakkında varsa bulup tkrar yukler yoksa ya oyun oynamamak ugruna ıcs kullnırsınız yada eskı 2.3 surumune gerı alırsınız. Nasıl alındıgı hakkında bilgim yok malsef.

nih4n

Üye
2 gün önce internetten sony ericcson xperia arc s telefonu aldım ilk gün 12 saat şarj ettim hiç bi problem yoktu internete çok güzel girdi fakat çabuk ısındı. şarjı bitince şarja taktım şarjdayken birden kapandı elektrik gitti ondan sanırım. şarjdan çıkardım açılmadı halbuki birazının dolmuş olması lazım. tekrar şarja takınca açıldı 5dksonra kendi kendine kapanıp açıldı bunun nedeni nedir merak ediyorum kaç saattir dolmuyor bataryası

nih4n

Üye
sorunumu buldum telefonum şarj olmuyo dolmuyo batarya hep kırmızı çizgi var neden böyle yardım edin :(

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
sorunumu buldum telefonum şarj olmuyo dolmuyo batarya hep kırmızı çizgi var neden böyle yardım edin :(

Telefona sarj cıhazının jakını taktıgında algılamıyor ıse sarj yerınde sorunu vardır Servise yollayın sonuc bekleyın yapmıyorlarsa 20 30 tl oda max yaparlar para yatırrısınız. çok sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: nih4n

nih4n

Üye
tamam teşekkürler servise yollayacagım

- - - Eklendi - - -

xperia arc s ye uygun kılıf bulamıyorum hiç telefoncularda düzgün birşey

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
tamam teşekkürler servise yollayacagım

- - - Eklendi - - -

xperia arc s ye uygun kılıf bulamıyorum hiç telefoncularda düzgün birşey

Arkadasım eklemyı unutmusum zour dılerım bırde gıremıyorum bu aralar telefonunza taktgınız sarj cıhazı yanı hem usb olrakda kullanılan kablo pcye takınca calsıyormu veya baska cıhazı sarj edeıyormu denemnızde fayda var.

Arc s Arc ıle aynı fızıksel olrak Turkcel tımlerde guzel seyler var buyuk tımlere gıdınız bulursunuz kafanıza gore netdekıler adı plastık oluyor pek tavsiye etmıyorum:)

mhmtkn

mhmtkn

Üye
Merhaba....
Xperia Neo V var fakat wireless'i görmüyor (sadece benimkini) biraz araştırdım.
Modeme reset attım, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat hala görmüyor... :S
Yardım edin lütfen :)

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Modemın gorunurluk ayarlarına bakınız

mhmtkn

mhmtkn

Üye
Kablosuz ağ ayarları bu şekilde; Doğru değil mi?

SSID: ...
Şifreleme : WPA/WPA2
DURUMU: AKTİF

CpT|DoCToR

CpT|DoCToR

Üye
Arkadaşlar merhaba ben size benim için çok önemli birşey sorucam.Xperia x10 alıcaktım ama son dakika birşey duydum,okadar özelliğe sahip telefonda multitouch yokmuş doğrumudur ?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Arkadaşlar merhaba ben size benim için çok önemli birşey sorucam.Xperia x10 alıcaktım ama son dakika birşey duydum,okadar özelliğe sahip telefonda multitouch yokmuş doğrumudur ?

o Telefona bende bakmıstım kımısı dıyor yuklenıyor sonradan yazılım v.s kımııs dıyor donanımsal olrak desteklemıyor elıme alıp deneme fırsatımda olmadı oyuzden basak telefonlarda gectım butceni söylersen SIFIR 2 El bırseyler arıyalım olmadı?

- - - Eklendi - - -

Kablosuz ağ ayarları bu şekilde; Doğru değil mi?

SSID: ...
Şifreleme : WPA/WPA2
DURUMU: AKTİF

SSID ye isim koymak gerektıgnı hatrılıyorum bıde ısım koyarak denermısınız

Pek anlamıyorum ama okuyup denemnızde fayda var olmadı bir arkadasıma sorabılırım.

Azerbaycan_Bozk

Üye
aaaacilll lutfen ben Azerbaycandan Fariz -Bisey soriyim ben telefonumu root yaptim amma menude superusers diye bisey yok telefonum xperia neo v .4.0.4 ..unlock root programi ile yaptim

mhmtkn

mhmtkn

Üye

Birkaç siteden özelliklerine baktım fakat hepsinde aynı cevap var 'Multitouch yok' :dry: mantıksız...

- - - Eklendi - - -

Sanırım sorun telefonda laptop,psp gibi bir sürü cihazdan da denedim ama onlarda bağlantıda sorun yok...

kızılgenç

Üye
mrb bende sony ericsson ck13i var opera minisi açılmıyor ve ebuddy kullanamıyorum ne ayarı yapmam lazım

alemdarle46

Üye
sa ben telefon almayı düşünüyorum satio u1 ile vivaz arasında kaldım sizce hangisi daha iyi yani satioda hd kayıt yok 12mp ama vivazda 8mp hd var benim için hd videoları açması önemli kayıt fazla önemli değil sizce hangisini almalıyım

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
sa ben telefon almayı düşünüyorum satio u1 ile vivaz arasında kaldım sizce hangisi daha iyi yani satioda hd kayıt yok 12mp ama vivazda 8mp hd var benim için hd videoları açması önemli kayıt fazla önemli değil sizce hangisini almalıyım

Hocam cevabınızı kendınız vermıssınız zaten.. HD kamera istiyorsunuz Vivazda HD

alemdarle46

Üye
yok hocam siz anlamadınız beni şimdi u1de 12mp cybershot kamera var ama 640x480 video kaydetme var vivazda 8mp düz kamera var hd video kaydı var şimdi video kaydı fazla önemli değil pcden attığım hd videoları açması önemli bunlardan hangisi açar yani

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
yok hocam siz anlamadınız beni şimdi u1de 12mp cybershot kamera var ama 640x480 video kaydetme var vivazda 8mp düz kamera var hd video kaydı var şimdi video kaydı fazla önemli değil pcden attığım hd videoları açması önemli bunlardan hangisi açar yani

VİVAZ bu programı tele yukledıkten sonra rahat rahat ızlersınız. Detaylı bır arastırma yapacagım aksam

ahokan

Üye
s.a arkadaşlar 1 ay önce xperia pro aldım 4.04 güncellemesi sonrası telefon aşırı donuyor abimde neov var onda benim ki gibi donma olmuyor aynı oyunu oynuyoruz onda hiç takılma yokken bende çok takılıyor ayrıca arada bir kapanıp açılıyor. dün akşam telefonla konuşurken dondu siyah ekranda kaldı kapanmadı bataryasını çıkarıp takınca çalıştı.. hepsiburadadan aldım garantiye nereye verebilirim trabzondayım yardımcı olun lütfen.

Üst Alt