Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
hocam iki sorum olucak se satio ya android kurluyomu bide se wt19i mi seçerdiniz yoksa htc hd2 mi ikisi arasında kaldımda bi yardım

Hayır telefonlarn ıslemcısi ve ramı androıde uygun degildir. Cihazı degiştirmek daha mantıklıdır androıd ıhtıyacına gore giriş seviyesi orta seviye gelişmiş olrak bir sürü secenek mevcut.

Tercih meselesi size kalmıs bana göre HTC HD2 daha iyi bir izlenim bırakıyor.

---------- Eklendi @ 00:42:28 ---------- Yazıldı @ 00:40:51 ----------

En isabetli tercih elbetteki orjnal bataryasıdır. Daha fazla güç veren piller kısa donemde zarar vermesede illaki uzun dönemde cihaza büyük zararlar verecektir.

Orjnal bataryayı ıse TELESERVİCE,ASYATELEKOMİNASYOM'dan orjnal batarya alarak fullyp yanınzda taşımanız daha avantajlıdır.
__________________________________________________________________________________

Peki bu servislerde bataryalar ne kadar? İyi günler.
40 TL cıvarlarında seyredıyordur dıye tahmın edıyorum pıyasa arastırması yapıp bılgı edinmeniz isabetli bir adımdır.

• Beğen
Tepkiler: cars9666

enesfatih2

Üye
Xperia s Mac aire bağlayamıyorum beklıyorum beklıyorum hata verıyor. programı sıldım tekrardan kurdum pcye format attım telefonu tekrardan actım. olmadı?

umut yasin

umut yasin

Üye
aga selamın aleyküm SONY XPERİA NEO nun kamerasında bulunan ex armor sensörü nedir?bu telefonun ana kartı kaç paradır şimdi adam sahibinden.com a ilan koymuş arızalı xperia neo anakartı bozuk garantiden düşmüş 2013 ocak a kadar garantili 265 tl ben bu telefonun anakartını garantiden parayla yaptırayım kaç paradır acaba tekrar bozulurmu?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
aga selamın aleyküm SONY XPERİA NEO nun kamerasında bulunan ex armor sensörü nedir?bu telefonun ana kartı kaç paradır şimdi adam sahibinden.com a ilan koymuş arızalı xperia neo anakartı bozuk garantiden düşmüş 2013 ocak a kadar garantili 265 tl ben bu telefonun anakartını garantiden parayla yaptırayım kaç paradır acaba tekrar bozulurmu?

Hocam tavsıye etmıyorum o cıhazı almayın yakınından bıle gecmeyın o telefon anca parca olrak kullanılabılırkı oda zor, Sana tavsıyem 300 Tl verene kadar 300- 400 daha koyup Neo V veya xperia ray almanız daha karlı hesaplı ve dogru bır davranıs olacaktır.

Xperia serisinde bulunun
Cyber-shot dijital fotoğraf makinelerinin ve Handycam® video kameraların içindeki Exmor R™ CMOS Sensör sayesinde düşük seviyeli ışıkta bile olağanüstü ayrıntılı görüntüler çekebilirsiniz. Sony'nin Exmor R™ CMOS Sensör teknolojisi, her türlü çekim ortamında düşük parazitli, harika görüntüler elde etmenizi sağlayan yardımcı bır aractır.

• Beğen
Ellemon

Ellemon

Üye
sony xperia s alınırmı ? Çok sorunla karşılaşan var bu benim aklımı çeliyor.. vazmı geçsem almaktan

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
Alternatıflerının arasında o var ise ikinci el xperia arc yada arc s serilerine bakarsan daha mantıklı gibi duruyor ekran sararması v.s ugrastırır can sıkar. Çok program oyun oynamam tlefonu telefon olrak kullanırım telefon oldumu karızma olucak diyor isen xperia arc ve arc s serılerıne göz at androıd 4.0.4 alacaklar bu hafta içi göz önünde bulundurmamak mümkün degil.

Ben arc kullanıyorum kesınlıkle fotograf cekımlerınde gerek ınternette gerek mesjda cok rahat ve bır ortamda rahat kendını orataya koyabılıyor.:) Para ve tercıh tabıkıde sızın ama alternatif oldukca çok.

- - - Eklendi - - -

Xperia s Mac aire bağlayamıyorum beklıyorum beklıyorum hata verıyor. programı sıldım tekrardan kurdum pcye format attım telefonu tekrardan actım. olmadı?

Baglantı ayarlarınızı yeniden kurunuz

• Beğen

vndc

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olacak, avea hattım var acaba neo v ile avea hattı üzerinden 3g (sadece telefondan) internete bağlanılabiliyormu? Avea nın online işlem merkezine giriş yaptığım zaman 3g cihaz kaydet diye bir menü var ancak sony ericson noe v modeller arasında yok demek istediğim bu telefonu aldığım zaman avea üzerinden 3g bağlantı olmayacakmı?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olacak, avea hattım var acaba neo v ile avea hattı üzerinden 3g (sadece telefondan) internete bağlanılabiliyormu? Avea nın online işlem merkezine giriş yaptığım zaman 3g cihaz kaydet diye bir menü var ancak sony ericson noe v modeller arasında yok demek istediğim bu telefonu aldığım zaman avea üzerinden 3g bağlantı olmayacakmı?

Önemli bir detay bilmeyen arkadaslarımız için, Neo v 3g yi destekliyor fakat avea konusunu anlıyamadım telefondan 3G ye giriş için mesaj gönderiniz interneti açınca h mi yazıyor durum cubugunda bakınız. bızımle paylaşırmısın?

• Beğen
şerefli

şerefli

Üye
ben,m bütçem en fazla 500 tl oda xperia arc a filan yetmiyo bana kalsa evo 3d alırım

grejuvaa

Üye
Merhaba ,yurtdışından gelen Sony Ericsson W995'in imei kaydını nasıl yapabiliriz (pasaportsuz) ?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
ben,m bütçem en fazla 500 tl oda xperia arc a filan yetmiyo bana kalsa evo 3d alırım

Sonuçta bütçe ve tercih size kalmıs, bize bişey demek düşmez Zevkler ve renkler tartısılmaz.

• Beğen

cars9666

Üye
Bugün itibariyle sony xperia s 32 gb almış bulunmaktayım ilk şarj süresi yine kafamı karıştırdı kitapçıkta hiçbirşey yazmıyor teknik özelliklerinde 1750 mah diye söyleniyordu kutuda da bişey göremedim batarya gücüyle alakalı ilk şarjı kaç saat süreyle yapsam uygun olur

12-8-6-4-2

mhmtkn

mhmtkn

Üye
merhaba Ben Xperia neo V aldım fakat google store'dan indirdiğim uygulamalar telefon belleğine kaydediliyor. Hafıza kartına kaydetmesini istiyorum ama ayarını bulamadım yardım edermisiniz ?

MiqRopAmidoN

Üye
Xperia neo rootlama yaparken yazılımı değişti telefonun model numarası mt15 iken mt15i olarak gösteriyor pc companion kullanarak onarma yapmaya çalıştığımda telefonunuz değiştirilmiş yazılıma sahip olduğundan güncelleme yapılamıyor hatası alıyorum yazılımı nasıl eski haline getirebilirim bu arada rootlama işlemini tamamlayamadım yani superuser kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ....

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
merhaba Ben Xperia neo V aldım fakat google store'dan indirdiğim uygulamalar telefon belleğine kaydediliyor. Hafıza kartına kaydetmesini istiyorum ama ayarını bulamadım yardım edermisiniz ?

Öyle bir ayar yok malesef. App 2sd free yuklersen Bellekten hafıza kartına aktarabılırsın..

- - - Eklendi - - -

Xperia neo rootlama yaparken yazılımı değişti telefonun model numarası mt15 iken mt15i olarak gösteriyor pc companion kullanarak onarma yapmaya çalıştığımda telefonunuz değiştirilmiş yazılıma sahip olduğundan güncelleme yapılamıyor hatası alıyorum yazılımı nasıl eski haline getirebilirim bu arada rootlama işlemini tamamlayamadım yani superuser kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ....

Rootlamadan anlamıyorum ama dıyebıleceıgm tek şey eskı romunuz veya orjnal telefonun romu elınızde mevcut ıse tekrarda atmanız olacaktır jak ıle v.b ınternette bır suru makale mevcut bu tarz ıslemler için. adım adım uygulayınız yardımcı olmıyorum malesef

mhmtkn

mhmtkn

Üye
Teşekkürler.. :)

erolkan

erolkan

Üye
arkadaşlar sonyericsson satıo u1 telefon aldım 2.elden..telefonun kamera çekimi süper...ama bir türlü pcsuıte ile bılgısayara bağlayamadım bana yol gösterırımısınız?

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
arkadaşlar sonyericsson satıo u1 telefon aldım 2.elden..telefonun kamera çekimi süper...ama bir türlü pcsuıte ile bılgısayara bağlayamadım bana yol gösterırımısınız?

Sonynın kendı yazılımını kullandınızmı? Sony pc compaın

erolkan

erolkan

Üye
evet kendi yazılımı..bu telefon için navigasyon programı olarak ne önerısınız?bu sıtede garmın xt6 vardı..onu denedım olmadı..ndrive da olmadı..başka bıldıgınız program varmı?

Üst Alt