Sony Xperia Ray : bir kaç gün önce güncelleme yayınladı. haliyle yükledim. herşey çok güzel. ancak ekrana dokunuşlarda ses çıkıyor ve dokununca titreşim de yapıyor. bunları kapatmak için verilen ayarlara girdiğimde sonuç alamıyorum. acaba başka bir yerden birşeyler mi yapılıyor. yada güncellemenin sorunu olarak devam mı edicek böyle ?
yardımcı olabilen olursa sevinirim.
Ayarlardan düzelmiyor ise fabrika verilerine geri tasımayı bir dene tekrar ayarlarını yapıp denedikden sonra tekrar devam ediyor ise yazılımsal bir sorun olabilir pcye baglayp sonynın onar programı ıle yazılımı onarmayı deniyebilirsinz.
---------- Eklendi @ 15:54:54 ---------- Yazıldı @ 15:52:56 ----------
S.a hocam
ben SE Xperia mini pro aldım 2 ay oldu
2 hafta kullandıktan sonra güncelleme yaptım
güncelleme yaptıktan sonra ekrandaki efekt kayboldu
kilit tuşuna basınca ekran TV kapanır gibi kapanıyodu güncellemeden sonra kayboldu
güncellemeyi nasıl silebilirim yada efekti geri nasıl geri getirebilirim...
yardımlarını bekliyorum...
şimdiden teşekkürler.
Önceden eski sürümü yedek alındı ise sd karta tekrardan yüklemek mümkündür.
Eski haline nasıl getirelecegi hakkında her han gibi bir bilgi sahibi degilim, Yapamadığımı düşündügüm için.
Ayarları kurcalayınız belki oradaki efeklerden biri kapalı olabilir.
Yada yüklediginz her hangibi bir uygulama bunu yapmya yarıyor olabilir.
---------- Eklendi @ 15:57:17 ---------- Yazıldı @ 15:54:54 ----------
selam bende xperia mini var telefonda hafıza kartına nasıl girilir?? ve hafıza kartına attığım temaları ya da oyunları felan nasıl kurabilirim ??
Telefonun menusunde bulunan OFFİCESUİTE girip Bellek kartına giriş işlemini yapabilirsinz.
Tema oyun ve dosyaların apk dosyalarını acmak veya telefonunza yuklemek için Apk Installer Kurmanız tarafımca uygundur.(Android marketden edinebilirsinz)
---------- Eklendi @ 16:00:29 ---------- Yazıldı @ 15:57:17 ----------
Telefonda Donanımsal veya yazılımsal bir hata olabilir pek bilgim dahilinde degil fakat telefonu fabrika verilerine geri getirip deneyiniz olmaz ise yazılımı guncellemeyi denemelsiniz.
Servise form doldurup gönderebilirsiniz. Belkide modelden kaynaklıdır.
---------- Eklendi @ 16:01:39 ---------- Yazıldı @ 16:00:29 ----------
xperia neo kullanıyorum bilgisayarımın ekran kartı ati hd 5570 hdmı destekli telefonumu hdmı kablosu ile ekran kartına bağlıyorum ama hiçbir algılama yok pc de acaba sadece televizyonlarlamı bağlantı kurabiliyoruz
Bildigim kadarı ile sadece televizyonda mevcut olan HDMI girişi ile baglantı kurulabiliyordu yanılabilir olabilirim.
---------- Eklendi @ 16:03:14 ---------- Yazıldı @ 16:01:39 ----------
Merhaba, kısa bir sorum olacaktı. Sony Ericcson Xperia Arc aldım, Samsung HM1500 kablosuz kulaklığımı görmüyor. Eşleştiremedim bir türlü, ne yapabilirim?
Kullandıgınız kulaklık modeli geregi jackı (İçeriye giren metal kısım) Küçük gelebilir. LİVEWare Yöneticisi ile tekrar denemenızı tavsiye ederim.
---------- Eklendi @ 16:05:24 ---------- Yazıldı @ 16:03:14 ----------
sim kartı taktığım halde sim kart yokmuş gibi açılıyor (sim kartı çıkardığımda sim kart çıkarıldı tel yeniden başlatılıyor diyor) seçili ağa bağlanılamıyor diyor
Şebekeden olabilir. Kayıtlı telefonun ımeı sorgulatıp tekrardan bakarmısınız kaydı yaptran kısı sıldırme ıhtımalını göz önünde bulundurmak gerekli
---------- Eklendi @ 16:07:27 ---------- Yazıldı @ 16:05:24 ----------
s.a. bende xperia arc var tli bicimledim bazı sorunlar war
1)home tusu uygulamadan cıkmak icin bastıgımda cıkmıyo
2)pc telimi gormuyo
3)tus kilidini acmak icin ekranda cıkan kaydırma cubugu yok oldu
sorunlarım bunlar yardımcı olabailirseniz sevinirim
Telefonu fabrika ayarlarına geri Alıp tekrar kurnuz.
Pcnize Sony PC companion kurunuz
---------- Eklendi @ 16:08:16 ---------- Yazıldı @ 16:07:27 ----------
slm kardeş benim sonyericsson satio'm var.sistemi symbian s60 v5 (nokia n97-5800sistemi) facedeki videoları izleyebiliyorum ama youtubeden ve başka sitelerden video izleyemiyorumö flash player istiyor.bende var ama düşük versyon galiba,bu videoları izleyebilmek için hangi versyonu tıcam yada ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim...
Telefonunuzn işletiminde Flash mevcut degil.