Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

hbasdereli

Üye
selamlar p1i aldım wayfinder gps alıcısı var yanında nasıl bir gps programı kurabilirim garmin xt çalışırmı yardım ederseniz sevinirim iyi akşamlar...

kivanckaplan

Üye
k790 aldım. orjinal oyunlarından fishing oyunu ana ekranda donuyor, golf oyunu başlatılamıyor. Diğer java yüklemelerde problem yok. En son güncelleme de yapıldı. ne yapmam gerekir?

terminator_fb

Üye
selam arkadaşlar benim sorunum :vur cep telefonum var ona 4 gb memory card var fakat oyun ve program vs yüklenmiyor acaba neden yükleme yapıyorum yüklemeden sonra acılırken memory card dolu birşeyleri silin yazısı geliyor ve birde video çekiyorum fakat kayıt ediyor fakat acılmıyor hata veriyor acaba neden ? yardım ederseniz sevinirim....:islik

synbynboy

synbynboy

Üye
arkadaşlar merhaba şu anda çok ucuza aldıgım bir telefon var elimde sony ericson W760A .fakat bir sorunum varki çözemedim bir türlü :) mp3 leri melodi yapamıyorum :( bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen ...

nurlan3333

nurlan3333

Üye
dediyin tarayıcı proqramının linkini koya bilirmisin boltdan başka boltda çalışmıyor.

jacuzzi

Üye
opera mini de var ordan da denedim medya sunucusuna bağlanılmadı diyor ve hem data üzerin den denedim hem de wi fi üzerinden denedim hiç birisinde olmuyor
5 ay önce kıbrıstay dım ordan rahatça izliyebiliyordum ne yaptıysam olmadı yardım

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
merhaba arkadaşlar tüm a2 sony ericssonlar tüm pırogram akostik yazılım tema menü vb DİKAT ARADIĞIN BU ADRESTE

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaşlar tüm a2 sony ericssonlar tüm pırogram akostik yazılım tema menü vb DİKAT ARADIĞIN BU ADRESTE
05336446863 NİHAT KARS DİGOR

netscience

netscience

Üye
Selamlar.Bende P1i var. telefonumdan memnunum.Bir sorunum var.Telefonu kapatıp açınca yada hafıza kartını çıkarıp takınca birkaç uygulamanın kurulma ekranı geliyor.Bunu iptal edebilirmiyiz.?

synbynboy

synbynboy

Üye
burda kimse kimseye yardım etmiyor sanırım hep soru var ama cevap yok :nono:

cebil

Üye
k790i bluetooth problemi telefonun yanında olmayınca bulmuyor lütfen yardım

ceset

ceset

Üye
Nasil yani telefonun yaninda olmayinca.. ney telefonun yaninda olmayinca...

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
fılaş menü atman icin mtc diye pi pırogramal yapılır 05336446863

izzeddy

Üye
Arkadaşlar merhaba

Burada Sony Ericsson ile ilgili sorularınızı yazarsanız en kısa sürede tarafımca yanıtlanacaktır.

Saygılarımla
benim sonyericsson k530i telefonum var orjinal güvenlik kodunu ögrenebilirmiyim tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

benim sony ericsson k530i telefonum var orjınal guvenlık kodunu ögrenebilirim sifre degışmişse nasıl kırdırabilirim şifreyi

knova

Üye
arkadaşlar t 700 kullanıyorum bırı benı aradında kapalı gozukuyor ben baskasını arıyamıyorum kaç tl oldunu orenmek ıstedımde şebeke hatası verıyor lutfen yardım edın

jacuzzi

Üye
selam arkadaşlar benim c905 im var bunu nasıl modem olarak bilgisayara bağlarım .daha net ifade etmem gerekirse cebi nasıl modem olarak kullanabilirim. cebim de modem özelliğivar bunu kullanabilmem için yardımınıza ihtiyacım var.ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim

osmanateş

Üye
arkadaşlar sonyericsson c510 kullanıyorum facebook panel indiremiyor muyum. Çünkü normal facebook a girdiğimde paylaş butonu yok bu konuda pek bilgili değilim.yardımcı olursanız sevinirim.

ESMANAZIR

Üye
Merhabalar sony ericsson k600i telefonum var,ama sesi çok az çıkıyor.ses yükseltme kodunu alabilirmiyim.tşk ederim

ceset

ceset

Üye
yukseltme kodu diye bir sey yok. Acustik var .. akustik atarak sana hanginin sesi yuksek geliyorsa onu kullanirsin. Buda kodla olmaz akustik dosyalatrini telefona flash layarak olur.

Üst Alt