Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

ciner95

Üye
selam başkan :D benim s312 telefonum var hangi java oyununu telefona attığsam öğe desteklenmiyor diyo uzantısı da farketmiyor jar ve jad için desteklenmiyor sıs ve diğerleri için tanımlanamıyor diyor bi yardımcı ol mübarek :D

GameWorld

GameWorld

Üye
Selam P990İ almayı planlıyorum acaba teknik bir incelemesi varmı birde kullanıcıya bırakılan RAM(FREE RAM) kaç mb?

umutubay

Üye
s.a ARKADASLAR BUGUN SE 770İ ALDM IKINCI EL HEP NOKIA S40 S60 KULLADIGIM IICN ALISAMADIM VE HIC BI PROGRAM YUKLUYEMIYORUM LIVE MSN KANKA MSN FALN YUKLENMIOYR İŞLEM BASARISIZ DIE BI UYARI VERIYOR ARKADASLAR YARDIMLARINI BEKLYORUM BU TELREFONDA SERTIFIKA FALN NASIL OLUYOR HIC BIRSEY BILMIOYRUM

umutubay

Üye
kımse yardım etmuyormu

sytn17

Üye
hocam benim c510 war oyun yükledim şimdi silemiyorum. yaklaşık 100 tane oyun war ama silemiyorum

sonera

Üye
T 700 ile internete girdiğimde online tv izleyemiyorum ve radyo dinleyemiyorum bu sorunu çözecek bir uylamayı bilen varsa yardımcı olabilirmi

baranas

Üye
tel w610i altyazılı film nasıl izleyebilirim

eagle_hulli

Üye
sony ericson w810i teefonum war bilmiyom ne olduysa yötuşları işlew görmüyo sonrunu sistemde arzası yok baktırdık fabrika ayarlarına giremiyoruz acaba herhangibir kodu varmı bilen varsa yazmasını rica ediyorum tşkler

bluex03

Üye
slm se c905i ye nasıl format atılır yardımcı olabilebilebilirmisiniz ..........

rrtt1995

rrtt1995

Üye
Odyseus Kardeş benim k700i telefonum var telefon kodunu önceden kurmuştum ama ardından kapamıştım, şuan açmak istedim ama şifremi hatırlayamadım 0000000 denedim ama gene olmadı eğer yardımcı olursa evinirim özelden veya buradan

selcukkepez

Üye
w810i telim var oyun oynarken mesaj geldı ve tel kapandı acıyorum tema resmı cıkı solda select yazıısı sagda ınfo yazısı cıkıo slecet gırıdıgımdede acılmıo pcde gormuyo acilll yardım

crsonr

Üye
selam üstad sonny ericsson w850i kullanıyorum memory stick hafıza kartını okumuyor. hafıza kartı kısmına geliyorum dosya yok diyor bu sorunu çözebilirmiyiz ?

raikonen-tr

Üye
kolay gelsin almanyadan o2 hattıyla gelen sonyericson c902 telefonum var sim lock kırdırdım ama nedense telefonu güncelleyemiyorum

kuru_ayaz17

Üye
herkese slmlar ben k750i kullanıyorum uygulamalar altındaki internet dosyasını bilmeyerek sildim ve su anda telefondan internete giremiyorum yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler

yamato

yamato

Üye
S.a arkadaşlar bende se w960i wifi intertenete giremiyorum uzaktakı sunucu bulunamıyor hatası veriyor. Formmat attım ama değişmedi yardım lütfen . Birde core player kuramıyorum paket kimlik korumalı diyor .

--------------- Ekleme ---------------

[sıze=4]slm arkadaşlar[/sıze]
[sıze=4]benim w810i telefonum var telefon durduk yere kilitleniyodu son olarak açtığımda kısa süreli beyaz bir ekran geliyo ve telfon açılmıyor ne yapabilirim versyon yükleyince düzelir mi versyonu kendim yükleyebilir miyim cvb larınız için şimdiden teşekkürler[/sıze]
yüklebilirisin kardeş sony sitesinden update indir . Format atabilirsin. Takıldığın bişi olursa yardımcı olurum.kolay gelsin

herkese slmlar ben k750i kullanıyorum uygulamalar altındaki internet dosyasını bilmeyerek sildim ve su anda telefondan internete giremiyorum yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler
kardeş format at

evet yyaaa gerçekten berbat birşey bu soketler .. Bir de orijinal kulaklık aldım 15 güne bozuldu sokup çıkarırken telefona soketin içindeki ince teller kopmuş :)
general çözüm blutetoht kulaklık samsung sbh 500 bir bak derim kabloyla uğraşmıyorsun şarkı değiştirme var ben kullanıyorum tavsiye ederim

w810i telim var oyun oynarken mesaj geldı ve tel kapandı acıyorum tema resmı cıkı solda select yazıısı sagda ınfo yazısı cıkıo slecet gırıdıgımdede acılmıo pcde gormuyo acilll yardım
kardeş virüs yemişssin format at düzelir kolay gelsin:oke:

mc_attack

Üye
sony ericsson larda merak ettiğim bir konu var .Şimdi telefon kilidi koyduğumuzda pini girdikten sonra tel kilidi soruyo sim o sırada devreye giriyormu yoksa tel kilidini açtığımızdamı devreye giriyor ? Şimdiden tşkrlr

koc_kursat

Üye
selam arkdşlr bende sony ericsson satio var bunu türkçeleştirmek isiyorum ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Heaven's Hitman

Üye
Ben 4 yıldır w810i kullanıyorum ve çok çok memnunum kardeşime de telefon alıcam ve ihtiyaçları doğrultusunda(internet ve müzik) g705 düşünüyorum ancak bazı sorularım var:
--Acaba telefonun genel kalitesi nasıl?
--Sürgülü olması ve tuş takımının kumaşımsı yapısı telefonun erken yıpranmasına neden olacakmış hissi uyandırdığından biraz tedirgin ettiriyor.Bu tedirginlikte haklı mıyım?
--W810i'de kulaklıkla müzik dinlerken elde ettiğimiz kaliteyi g705'te de elde edebiliyor muyuz? G705'in müzik(kulaklıkla kullanırken) kalitesi nasıl?
--Wi-fi kalitesiı nasıl?Nette rahat gezilebiliniyor mu?
Sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler...

omervar

Üye
merhaba p1i model telefonum var sim kart değiştirdiğimde kayıtlı olan numaralar aradığında isimleri çıkmıyor yada ben ararsam yeni numara gibi algılıyor sizce ne yapmalıyım ayrıca telefonumu güncelleme için hangi dosyaları idirmeliyim. Teşekkürler

richard2006

Üye
arkadaşlar selamlar hepinize,p1 i aldım 2.el fakat formatlamak için şifresi yok.yardımcı olabilirmisiniz.teşekkür ederim şimdiden.

Üst Alt