yüklebilirisin kardeş sony sitesinden update indir . Format atabilirsin. Takıldığın bişi olursa yardımcı olurum.kolay gelsin[sıze=4]slm arkadaşlar[/sıze]
[sıze=4]benim w810i telefonum var telefon durduk yere kilitleniyodu son olarak açtığımda kısa süreli beyaz bir ekran geliyo ve telfon açılmıyor ne yapabilirim versyon yükleyince düzelir mi versyonu kendim yükleyebilir miyim cvb larınız için şimdiden teşekkürler[/sıze]
kardeş format atherkese slmlar ben k750i kullanıyorum uygulamalar altındaki internet dosyasını bilmeyerek sildim ve su anda telefondan internete giremiyorum yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler
general çözüm blutetoht kulaklık samsung sbh 500 bir bak derim kabloyla uğraşmıyorsun şarkı değiştirme var ben kullanıyorum tavsiye ederimevet yyaaa gerçekten berbat birşey bu soketler .. Bir de orijinal kulaklık aldım 15 güne bozuldu sokup çıkarırken telefona soketin içindeki ince teller kopmuş![]()
kardeş virüs yemişssin format at düzelir kolay gelsinw810i telim var oyun oynarken mesaj geldı ve tel kapandı acıyorum tema resmı cıkı solda select yazıısı sagda ınfo yazısı cıkıo slecet gırıdıgımdede acılmıo pcde gormuyo acilll yardım