Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
toz olabilir lense ışık tutarak iyice bak

--------------- Ekleme ---------------

yani toz içerden olabilir dışarda değil

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
valla baktım içide temz gibi ama becereblsem açıcam xD

EroL

EroL

Emekli Yönetici
yok sakın haaa açma. aman diyim elinde tornavida takımı varmı? telefonun vidaları farklı oluyo ona uygun tornavidalar satılıyo onlar olmadan sakın zorlama, vidaları tutan ince bi plastik var orda bataryanın olduğu yerde, onlara çok dikkat et kırılırlar.
ben uyarayım gene sakın açma, pişman olabilirsin

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
sadce arka kapağını açtım baktm bnm yapablceem bişe yok :D
kameranın içine toz kaçmş olmaz heralde yaw :) sanırım kamerası gidik :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
üstteki leke toz lekesine benziyo, bende de aynısı oldu. k750i var benim açimda kendim yapim dedim. açtım temizledim ama lens kapağını kırdım. çok ince parçalar koymuşlar, çok narin lensi açınca kamera gelmiyo şimdi bende illa menüden açmam gerekiyo

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
valla bende telefonun yapısını bilmedğim için kapağı bile zor açtım :D o yüzden pek kurcalamak istemiorm bi tamirciye görünsem ii olcak :)) bide akustik yüklücem ama umarım bozmam :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bencede telefoncuya ver altı üstü en fazla 10 tl alır, ama kapağı bi kırarsan en ucuzu 20 tl. öyle bak olaya bide

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
aynen dostum saol ilgilendiğin için :)

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
Sony Ericsson w910i şuanda piyasada mevcutmu bulma olanağım varmı ??

yokmu cevap.

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
ben biraz araştırdım ama sanırım 0'ı yok :) sen 2. el ara..

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
hadi ya bu kötü oldu :S

peki ona eşdeğer fiyat ve özellik olarak bi telefon varmı piyasada mevcut olan ?

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
sen en iyisi sonyericsonun sitesine git ve biraz araştır :] özellikten çok tasarım önemli bnce ;)

Ta[Y]FuN

Ta[Y]FuN

Üye
Sony Ericsson'un Sitesinde SE w910i haLa mevcut bence piyasada olma olasılığı yüksek yarın gidip sorucam telefonculara bakalım ne olucak.

hakan0724

Üye
gardasim şimdiden teşekkürler bende k850i var ama oyunları hep tam ekran değilde kucuk ekan olarak oynuyorum birde bu telefon hangı oyunları destekler yazarsan kardeşim sevinirm

bybioman

Üye
Mrb benim k770i sonyericsson cep telefonum var lakin bütün arştırmalarıma ramen bir türlü bulamadım telefon türkcellim diye kısa yollar koyulmuş özellikle tuş kilidinin oldu yere vede hafıza kartının olduğu yere bunları bir türlü kaldıramadım.Flas lama yapim diyorum cihaz asya kayıtlı olduğundan dolayı yetki verilemiyor ne yapmam lazım kaldırabilmem için fikir verirseniz sevinirim tsk.İği çalışmalar.

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
Mrb benim k770i sonyericsson cep telefonum var lakin bütün arştırmalarıma ramen bir türlü bulamadım telefon türkcellim diye kısa yollar koyulmuş özellikle tuş kilidinin oldu yere vede hafıza kartının olduğu yere bunları bir türlü kaldıramadım.Flas lama yapim diyorum cihaz asya kayıtlı olduğundan dolayı yetki verilemiyor ne yapmam lazım kaldırabilmem için fikir verirseniz sevinirim tsk.İği çalışmalar.

Usb kablon varsa bi güncelle derim ben..

atomkarınca3883

Üye
cep tel acılmıyor

neyapmam gerekir

ωίт¢н кίηg

ωίт¢н кίηg

Üye
ekranda ışık yanıyormu ? açılıp kapanıyormu ? model ne ?

faruk79977997

Üye
slm ben bir k750 kullanıcısıyım... tlfon durmadan donuyor buna bir çözüm

erdemdemir

erdemdemir

Üye
abicim ben w910i kullanıcısıyım nokia daki n-gage oyunlar gibi oyun arıyoum varsa bunların çeşidi nedir ?

Üst Alt