Adem ağabey bazen benim kardeşimin w810i sinin pili dolu olsa bile boş gösteriyor..Bir de şarja taktığımda yabancı pil şarj oluyor diyor.Neden acaba?Şimdiden teşekkürler ağabey..
ustam senin problemin tozlarla ilgili. ahizeni kürdan gibi bişeyle temizle, düzeldiğini görürsün. ve sarj ettiğin yerde de tozdan dolayı temassızlık oluyodur.orayı da temizle. işte bu kadarusta s.a kolay gelsin Benim 810i telefonum var hiç bir sorunu yoktu son 15 gündür sarj etmekte sorun yaşıyorum birde telefonun aramalarda sesi düştü konuşurken karşıdan gelen sesi zor duyuyorum sorum şu sarj soketi ve bu ses problemini tamir ettirsem bana kaça patlar tahmini olarak

artık tüm cep tel firmaları ortak bir şarj soket girişi yapacaklar bundan sonra. bunun sebebi cok azla cesitte sarj aletinin olması ve sarj aletlerinin sürekli cöpe gitmesi olayını durdurmak. yeni nesil telefonların tümünde aynı tip sarj aleti kullanılacak yanievet usta sarj soketi büyük problem yeni yaptırsam bile yine deforme olucak neden bu soketleri nokia gibi yapmıyorlar tek girişli hopörleri temizlicem olursa kullanırım olmassa onuda değiştiricem yarın maaş günü))
bu konularda biraz yabancıyım bana yardım edebilirmisiniz. . .tel. güvenlık şifresi koymam sart karıstıran cok oluo cunki aceba öle bi program yuklemek mumkun mu ? tus kiliti ile birlikte guvenlık şifresi koyabiliomuyuz ? şimdiden tşkler