Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

kadir3831

kadir3831

Üye
s.a arkadaslar benım w910i tel var bunda sensme denen bırsey var yanı ruh hali ama ben bi turlu yapamadım nasıl yapacgım acele cvp verırsenız sevınırım sımdıden tesekkur ederım

gookhangungor

gookhangungor

Üye
selamlar. aranızda w995 kullanmış veya bir şekilde deneme fırsatı bulmuş olan arkadaşlar varsa her hangi bir telefona göre kıyaslama yapabilirmi ? yada örneklerle açıklarsa sevinirim . şimdiden teşekkürler

cobralar

Üye
merhabalar benim sony ericsson k790i model telefonum var bu telefonu sim kartsız açmak için herhangi bir yol ya da kod varsa buraya yazabilir misiniz ?
şimdiden teşekkürler

mega_star37

Üye
iyi günler şimdi bnim k850i telefonum var tema atıyorum ama tema uyguluyor herşy güzl sonra ise menü hiç değişmiyor hepsinde aynısını yapıyor bi ilgilenseniz

--------------- Ekleme ---------------

hemen cevap larsanız eyi olur

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Her temada ikonlar değişmez. Özellikle ikonların değiştirildiği temalar bulup yüklemeniz gerekir

msezisty

msezisty

Üye
S.a Benim sony Ericskson k750 telefonum kilitlenip duruyor bu sorunu nasıl çözebilriz

gfb15

gfb15

Üye
slm arkadaslar.Ben w200i kullaniyorum,3 gun once telefona bir kac oyun yukledim ve gayet guzel calisti ama ertesi gun oynamak istedigimde oyunlar ve uygulamalar bolumune giremedim nedeni ne olabilir ?
oyunlara ve uygulamalara girdigimde lutfen bekleyin yazisi bile cikmiyor

bilalyavuz

bilalyavuz

Üye
arkadaşlar bende w810i var bu telefonlarda navigasyon oluyormu yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar.Ben w200i kullaniyorum,3 gun once telefona bir kac oyun yukledim ve gayet guzel calisti ama ertesi gun oynamak istedigimde oyunlar ve uygulamalar bolumune giremedim nedeni ne olabilir ?
oyunlara ve uygulamalara girdigimde lutfen bekleyin yazisi bile cikmiyor

İşlem başarısız hatası alıyor musunuz ?..

arkadaşlar bende w810i var bu telefonlarda navigasyon oluyormu yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum

Hayır.

gfb15

gfb15

Üye
verdiginiz linkte PC Suite, Update Service, Adobe® Photoshop® Album Starter Edition,
programlari var hangisini indireyim,siz bana programi indirmek icin direk bir link veremezmisiniz

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Update Service'e girin

gfb15

gfb15

Üye
Tamam programi indirdim ,sizden bir ricam daha olucakti simdi program indirildikten sonra yapilacak islemleri de bir soylerseniz yani bu programi nasil kullanicam.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kullanım ayrıntılarını ilk verdiğim konuda bulabilirsiniz.

gfb15

gfb15

Üye
Adem kardes benim msnyi bi ekleyebilirmisin ,msn yi ozel msj ile sana yolladim

--------------- Ekleme ---------------

Kardes program telefona basarili bir sekilde yuklendi simdi telefonu actigimda sim cardi yerlestirmemi soyluyor ama benim sim card zaten yerlesik ne yapmaliyim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Belirtilen işlemleri sorunsuz ve adım adım uyguşladınız mı ?.

gfb15

gfb15

Üye
Hepsini adim adim uyguladim

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bir yerde hata yapmış olabilirsiniz. Çok hassas bir işlem. Tekrar yapabilir misiniz ?.

Üst Alt