thebig
Üye
slm kardeş benim sonyericsson satio'm var.sistemi symbian s60 v5 (nokia n97-5800sistemi) facedeki videoları izleyebiliyorum ama youtubeden ve başka sitelerden video izleyemiyorumö flash player istiyor.bende var ama düşük versyon galiba,bu videoları izleyebilmek için hangi versyonu tıcam yada ne yapmalıyım bilgilendirirseniz sevinirim...
arkadaşlar bir sorunum var cavaplarsanız sevinirim.sony neo telim var ve telefonumun melodi müzik ,oyun sesleri vs.vs. Hoprlerinden ses gelmez oldu.(kulaklıktan bütün sesler geliyor).akşam teli kapatıyorum sabah herşey normal melodisi, müziği çalıyor biraz kullanınca gün içinde ses gidiyor.bu hep boyle tekrarlıyor.canım sıkılıyor 5 aylık telefon. Sorum şu boyle bişey başına gelen varmı , bu arıza progransalmı yoksa donanmsalmıdır.servis bulunduğum yerde yok ankaraya gonderecekmiş teli.bende vermek istemedim.yardım ederseniz sevinirim.
telefonu fabrika ayarlarina alip tekrardan deneyebilirsin..s.a. Bende xperia arc var tli bicimledim bazı sorunlar war
1)home tusu uygulamadan cıkmak icin bastıgımda cıkmıyo
2)pc telimi gormuyo
3)tus kilidini acmak icin ekranda cıkan kaydırma cubugu yok oldu
sorunlarım bunlar yardımcı olabailirseniz sevinirim
selamün aleyküm
sony ericsson xpreia x10 mini telefonunda hafıza kartını takınca sd kart hazırlanıyor sorunlar denetleniyor diye bir yazı çıkıyor.hafıza kartı sağlam ne yapmalıyım.teşekkür ederim.
arkadaşlar bende bi sonny ericson u5i telefon var. bu yaz geldi telefon brick mi olmuş ne açılıyor ama sadece sonny ericson yazısı geliyor fıransadan gelme güzel bişeye benziyor se neo ya benziyor biraz kurtarma şansı varmı?
Dokunmatik 3G, Görüntülü Konuşma, Wi-Fi, GPS, Symbian, 8 MP hd ,CPU hızı720 Mhz,
RAM 256 MB
----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
merhaba arkadaşlar ben sony ericsson xperia neo v modelinden dertliyim cihaz sürekli şebeke sorunu yaşıyor bir ayarı falan varmıdır yapmamız gereken daha alalı 5 gün oldu yardımcı olursanız sevinirim
Sanırım şebeke hatası mevcutArkadaşlar sorunum xperia x8 marka telimde internete giremiyorum
Hizmet Yok - Seçili ağ (avea) kullanılamıyor diyor ve ayarları düzgün intte var hattımda ama bağlanamıyorum daha önce hattm turkcell di bağlanıyordum şmdi bağlanmıyor ne yapmam lazım
Şimdiden Saolun
bu gün sony ericson xperia neo aldım. 1 saat boyunca kullandım. Sonra hiçbirşey yükleyip ayar yapmama rağmen bataryası bittikten sonra açılmadı. Sony ericson ekranı geliyor fakat sonrasında ekran kapanıyor , hiçbirşey gözükmüyor, açtım kapattım, hafıza kartını çıkardım bir daha denedim, şimdi bilgisayardan şarj ediyorum ama durum halen aynı,
master reset denemeye çalıştım ama telefon açılmadığından hiçbirşey yapamıyorum. Cevabınızı bekliyorum.
arkadasim telefonun filmi kopmustur diye tahmin ediyorum garantisi 3 senelikmis bitmstir her han gibi bir telefon tamircisinde filmi degstrebilirsniz 15 ila 30 tl arasinda olacagi kanatindayim.arkadaşlar ben 3 yıldır k800i telefonu kullanıyorum. Geçen ay teli yere düşürdüm ve ekran hasar gördü ekranı değiştirdim ama kamera açılmıyor. "başka bir uygulama çalışıyor uygulamayı kapatın ve tekrar deneyin" uyarısı geliyor ama çalışan bir uygulama yok
yardım edebilirmisiniz? Kamera driver ini tekrar yüklesem sorun çözülür mü? Tele format atma veya geri yükleme tarzı bişey yapabilirmiyim
acil destek,
s.a benim w580i tel.var normalde bunlarin ekran dönmez ama youtubede birisi heralde w705 yazilimi atmiş ve ekran yan dönüyo acaba bende yapabilirmiyim nasil olacak arkadaşlar bende yapmak istiyorum
işte video:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gameslm
ben street fighter 4 oyununu telefonuma yükledim artı sd dosyalarını indirdim sd dosyalarını telefonda nereye atacağım yardımcı olun lütfen
bende aynı dertten muzdaribim alm. Xperia s aldım kayıtlı ilk günler sorun yoktu sonra ara sıra çıkarıyordu şimdi sürekli öyle sim kart takılı ama yokmuş gibi davranıyor başka sim kart ilede denedim ama olmadı sim kartı çıkarınca sim kart çıkarıldı diyor telefon yeniden başlatılıyor ama tekrar başlatılınca pin kodu giremeden normal kartsızmış gibi açılıyor lütfen yardim!!!
telefonun yedegini alip fabrika ayarlarina geri alip bi tkrar denermisinbildirim ekranında hizmet yok - seçili ağ ( vodafone ) kullanılamıyor diyor
sağ üstte hatsız simgesi var simin takılı olmasına rağmen
kilit ekranında ise sım kart yok yazıyor
ilk başlarda yoktu bu problem arasıra olmaya başladı cebi kapatıp açtığımda sorun gidiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?