Sony Ericsson (G705)--Nokia (6500 slide)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T.E.M.K

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson (G705)--Nokia (6500 slide)
Arkadaşalar.2 senedir nokia 6120c kullanıcısıyım.Telefondan gayet mennunum ancak artık telefonu değiştirmek istiyorum.Öncelikle telefonda kesinlikle mp3 dinlemem,oyun oynamam.Sıklıkla video ve e book tarzında dosyalar okumak için kullanıyorum.Ayrıca çokca sms atan birisiyim.Tuş takımı sert olmayıp kullanışlı olmalı.Kamera arasıra kullanan birisiyim.Ayrıca şehir dışına çıktığımda Navigasyon özelliği ile konum bulma ve şehir haritasını görüntüleme kullanmak istediğim özellikler arasında.Navigasyon özelliği ücretsiz olmalı ayrıca.(Bana sadece konum belirleme ve şehir haritasını görüntülese yeter.Ben gitceğim yeri kendim bulurum.Sesli yönlendirme olmasa da olur.)Bunun dışında şarj süresi sıkıntılı olmamalı.En az 3 gün gitmeli.(Geceleri açık halde)Onun haricinde telefon hızlı olmalı.Takılıp donma gibi şeyler en sinir olduğum şeylerdir.Kızaklı bir model düşündüğüm için kızağında öle esneme sallanma gibi gıcık şeyler olmamalı.Sürgü sağlam olmalı.Boyutlar çok büyük olmamalı.(Ağırlık önemli değil)Telefonu cebime rahatça girebilmeli.En az 2 sene kullanıcam.

Şİmdi arkadaşlar tüm istediğim özelliklere dayanaraktan 2 telefon var aklımda.
1.Nokia 6500 slide (2007 son çeyrek çıkışlı)
2.Sony Ericsson G705 (2009 çıkışlı)

6500 slide çelik kasa sağlam bir telefon.Sürgü ve tuş takımı konusunda insana güven veriyor.Araştırdığım kadarıyla hızlı ve özellik bakımından yeterli bir tel.

G705 ise bizaat inceledim.Ekranı çok az farkla 6500s'den büyük.Menü geçişleri hızlı ve sybian olmadığı için bana değişil geldi hoşuma gitti.6500s göre oldukca hafif ve ince.Sürgü ileri-geri kullanımlarda sorun çıkarmaz gibi ama aşağı yukarı hafif esneme yapabilir gibi duruyor.Birde yeni çıktığı için yeni özellikler barındırıyor.

Evet arkadaşlar.Öncelikle bu iki telefon arasından hangisini önerirsiniz.Dediğim gibi şuan 6120c kullanıyorum.Kesinlikle 6120 den daha iyi bir telefon olmalı.En az 2 sene rahat kullanabilmeliyim.
Ayrıca önereceğiniz diğer modellere de açığım.(Sürgülü olmalı)

Lütfen nokia-sony ericsson fanatikliği yapmadan önerilerde bulunalım.

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar.:nono:

Diclekan

Üye
Merhaba arkadaşım elimde çok temiz 22 ay garantili g705 var almak istersen 450'ye bırakırım. telefona bir çok belki 100'den fazla özellik koydum iç modifiyeli:) en büyük özelliği telefonda W715 w serisi mpç çalar var telefon bi nevi W serisi oldu:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
6500 a göre G705 in avantajları çok..wifisi falan var bence onu tercih et...

kerem287

kerem287

Üye
Arkadaş sende ço şey istiyon özellikle dayanıklılık konusunda . Artık eski sağlam cihazlar yok firmalar çok kısa ömürlü cihazlar üretiyor ki az zamanda daha çok satabilsin. Daha sağlam istiyorsan nokia; Daha kullanışlı istiyorsan ericsson al.. yinede faworim sony ericsson hadi hayırlısı...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
G705 te bence dayanıklı bir telefon. Arkadaşımda var 3-4 kere gözümün önünde yere düşürdü hiçbir sorun yok. Wifi falan var 6500 a göre çok daha avantajlı G705 al derim

meteizci

Üye
g705 al bence kesinilikle.ben kullanıyorum satıcam ama istersen bi konuşalım belki alırsın bnden :D

eQooo

eQooo

Üye
g 705 al doztum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt