Sony Ericsson A2 Serisi Yazılım Atma | Yazılım Dosyaları | A2Uploader + Kullanma Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yani ? C903 icin ne yapmak istiyorsun hocam?

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmak istedigin layoutu vs a2udloader ile telefonuna atabilirsin. izlenecek yollari belirttim orada

wox

Üye
5 dk dır c tuşuna basılı tutup duruyorum ama bu a2 uploader telefonu hala görmüyor...

ceset

ceset

Üye
    Konu Sahibi
gg setup kurdunmu? Telefon modelin ne? olmuyor demeyin 1 yildan fazla ben kullaniyorum yaklasik 1.5 yildirda dunyadaki milyonlarca insan..

yunuss.10

yunuss.10

Üye
ben de biliyom yüklemeyi ama uyumlu yazılım yok denecek kadar az ondan şikayetçiyim bulabilir misiniz acaba, c tuşundan olmuyosa 2 ve 5 basılı tutarak tanıtmayı deneyin

hotlock

hotlock

Üye
Arkadaşlar a2 uploader windows 7 64 bitte çalışmıyor farkı bir sürümü varsa link verbilirimisiniz.yada
çözümü nedir?

avss123

avss123

Üye
Arkadaşlar a2 uploader windows 7 64 bitte çalışmıyor farkı bir sürümü varsa link verbilirimisiniz.yada
çözümü nedir?
kardeş w995 a2yle olmuo far manager indir forumda biyerde wardı bulursam weririm

--------------- Ekleme ---------------

buldum ama link koyamıom w995 w705 fan club die bi yer warya oraya gir 6. sayfada yazıo :oke:

*Oguzhan*

Üye
çözümü nedir?

A2 Uploader Windows 7 64 bitte çalışıyor bizzat kullanıyorum.

By BUĞRA

Üye
Bu Yöntemle SE K770i Türkçe Yapabilirmiyim..? Update Service İle Yazılım Güncelledim ve Telefondan Türkçe Dil Seçeneği Kalktı. :/ Yardım Edebilirmisin..?

mkartal

mkartal

Üye
benim k850i marka telefonum var ve içinde vodafone nin yazılımı yüklü orjinal yazılım yüklemek istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen?

exmar

Üye
bende degisimden gelen g705 var daha once w715 yapmıstım simdi yapmaya calısıyorum .mbn ve .fbn dosyalarını koyuyorum flas diyip teli baglıyorum bi kac yazı cıkıyo ardından ready diyip kalıyo nasıl yapıcam yardım edermisiniz?

mahseer898

Üye
benim k850i marka telefonum var ve içinde vodafone nin yazılımı yüklü orjinal yazılım yüklemek istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen?

ilk sayfada cok net acıklaması var telefonuna uygun yazılımı bul indir anlatıma göre yükle..

free

free

Üye
resimli olrak akustik atmayı ayrıntılı bir şekilde açıklayabilrmisiniz.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Güzel bir paylaşım, teşekkürler.

painkiller26

Üye
k 790 i destekler mi bunları

ReD_FoX

Üye
arkadaşlar bnede sony ericson aino var güncelleme attım ama dil fransızca ve ingilizce türkçe dil paketi yada onun gibi bişi bilen varsa bana yardımcı olabilirmi lütfen..! :(

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
5 ayrı kişiden takip ediyorum şu anlatımı daha becerebilmiş değilim.
Bi yardımsever yok mu yardım edecek ?

Ne yaptığımı da bilmiyorum USB ye çıkarıp çıkarıp takıyorum cihazı.

@ceset

hocam, bi anlat gözünü seveyim.
Her zaman pc başında olamıyorum.
[email protected]
msn adresimi ekleyip anlatırsan, çok büyük bir sevap işlemiş olursun.

:)

Mayk29

Mayk29

Üye
İngiltere O2 dan alınma bir SE C902 var ve menusunde O2 menusu ne kadar güncellediysem gitmedi
bu O2 izini nasıl silerim ?
hangi dosyayı degismem lazım bilen varmı,?
bide ne kadar güncellesemde hep yeni yazılım var güncelle cıkıyor
pc compenion da pc suitte
neden son surume guncellemiyor

yunuss.10

yunuss.10

Üye
İngiltere O2 dan alınma bir SE C902 var ve menusunde O2 menusu ne kadar güncellediysem gitmedi
bu O2 izini nasıl silerim ?
hangi dosyayı degismem lazım bilen varmı,?
bide ne kadar güncellesemde hep yeni yazılım var güncelle cıkıyor
pc compenion da pc suitte
neden son surume guncellemiyor

a2 uploader veya omnius ile sıfır c902 main fs custom atmalısın, cruisergsmdownloadda dosyalar mevcut, pm at yardımcı olurum

Üst Alt