<div class='quotetop'>(®BiGDeViL® @ Feb 4 2006, 07:55 PM) [post=271592]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kesinlikle katılıyorum birinde olan özellik diğerinde yok bu da insanları tercihe zorluyor bunuda en iyi nokia yapıyor
[/b][/quote]
yakında herkes buna gıcık olacak ve kendine yeni markalar aramaya başlayacak gibi
bu sene se başarısı kalitenin yanısıra tam ürünler çıkarmasından kaynaklanıyor bence
ama nokiada tehlikeyi anlayıp tam ürünler çıkarır mecbur kalırsa
okadarda deil dostum yawwwww se şuan bir numara ama biraz fazla tel uretmesi lazım nokia artık klasik tel ureti fazla ozelligi olmayan se her telefonun da en az kullanılabilir 2 uzellik katıyo buda onun için ii bir avantaj tabiii
yıllardır sony ericsson kullandım t610,p800,p900,w800 vb. bana hiçbir sorun çıkarmadılar bir kere bile servise götürmedim en son sif görünüşüne ve karizmasına kapılıp n90 aldım nasıl pişmanım bilemezsiniz p990i çıksın hemen degistiricem birdaha nokia mı ALLAH korusun
sony ericsson'un özelliklerine hiç bir laf etmiyorum, ama menülerini falan biraz çalımlı yapsa daha iyi olur be..bi de ekranları da genişletmek lazım..nokia 'yı sırf ekranları falan kooca koca ve menüleri daha hoş diye seviyorum..(symbian'ı söylemek gerekmez bile,ama demiş bulundum )