Sonunda SYMBİAN dan kurtuluyorum .. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
    Konu Sahibi

hatice pardon Htc nin yeni modelleri gayet güzel. Alırsan güle güle kullan.

şuan araştırma yapıyordum da samsung s2 baya iyi ya şu acaba hangisi diye düşünüyorum arc s ide gözüm kırpıyor hepsini alsam şöyle sıkıldıkça değiştiririm ama nerde o kaa para :D

CemreFunk

CemreFunk

Üye
Hayırlısı olsun kardeşim bizde Androite geçsek iyi olacak.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
şuan araştırma yapıyordum da samsung s2 baya iyi ya şu acaba hangisi diye düşünüyorum arc s ide gözüm kırpıyor hepsini alsam şöyle sıkıldıkça değiştiririm ama nerde o kaa para :D

Ben nokiada kalmaya devam edeceğim.
Telefon değiştirirsem nokia wp modellerine yönelirim ;)
yılların alışkanlığı kolay kolay değişmez..
Sana ısrarla Htc öneriyorum. 1800 liraya bir modeli vardı çok güzel ve çok özelliklere sahip idi.
Serisini unuttum adını hatırlamıyorum.
Ayrıca o kadar telefonun olsa ne olur ki. Bir telefon olsun adam gibi olsun ;)

---------- Eklendi @ 07:47:27 ---------- Yazıldı @ 07:36:01 ----------

Hayırlısı olsun kardeşim bizde Androite geçsek iyi olacak.
Hey dostum sakin ol ve en yakın telefoncuya git. Elindeki nokia telefonu yavaşça masaya bırak. Ve kaç lira ediyorsa o parayı cebine koy.
Maaş yada harcliktan artan parayıda bir say,400 liradan başlayan dandik bir android li telefon al, hem nokia hemde biz kurtulalım senin android aşkından.
Bu işin mizahi tarafı idi. Androide geçersen güle güle kullan arkadaşım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu android heveslilerine, elimde olsa ben telefon gönderecem. Yeter ki sussunlar. Sanki Nokia'yı zorla almışlarda, android alamamışlar.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
3 sene önce bu telefon (5800) için rüyalarımın telefonu diyordum.1,5 seneden fazla oldu kullanıyorum. sırf facebook video yada oyunu izleyecem oynayacam diye android hevesine kapılmam.

En fazla ilerde alırsam nokia windowslu modellerinden birini alırım.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:alkis Bilinçli kullanıcı örneği :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
I love You Symbian

Esendağlı

Esendağlı

Üye

sanki androidle doğmuşlar
Hani bir laf vardır ya,"Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş" diye.o misal yani.sanki android aman aman bir işletim sistemi.anlamayan birinin elinde telefonların pert olma olasılığı çok yüksek.symbian öylemi, cihazı öldürsen bile dead flash at kurtar

lasvetorus

lasvetorus

Üye
android symbiandan daha karisik ama donanim ve multimedya acisindan nokiadan ileride oyun acisindan memnun kalirsin herhalde.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende 5230'da kaliteli oyunların oynanmamasından şikayetçi olacaktım. Ama verdiğim para 300 TL ve telefonu aldığım zamanda da en iyisi bu iken, şikayetçi olmamın büyük bir hata olacağını düşündüm. Şimdi CFW yapıyorum. Androidçiler gibi ağlamadım ben.

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
    Konu Sahibi
konu baya yanlış yerlere doğru gitmek üzere o yüzden bir daha belirteyim dediğim gibi nokia x6 fiyatını kuruşuna kadar hakediyor ancak ben oyun sevdalısı bir insanım ve internetten de video izlerim onu bunu yaparım o yüzden android benim için ideal ama karışık bi sistem symbian gibi kullanışlı değil olsun ben karışık şeyleri gerçekten çok severim belki dedğiniz gibi hayal kırıklığına uğrayacağım öyle yada böyle android deneyimi yaşamak istiyorum kimse şöyle böyle demesin rica edeceğim tamamen zevk meselesi he şunlarada ayrı gıcık oluyorum almışlar 300-400 liraya diyorlarki android daha iyi getir kardeşim telini YETER ARTIK BE beğenmiyorsan git sat telefonunu s60v5 genel bölümünde bu tür yazılar dolaşıyor tamam android daha iyi belki ama symbian bence en kullanışlı sistem ve en rahatı kalkıp 40 yaşındaki bi adama androidi nasıl öğreteceksin ya symbian her yaş grubu için ideal ve gidin bakın 1 tane android cihazın şarjı 1 günden fazla gitsin telefonu çöpe atarım ama benim x6 sürekli facede olmama rağmen 2 gün gidiyor yeter bırakın şu konuları artık zevkinize göre taklın ...son 11 gün :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende 5230'da kaliteli oyunların oynanmamasından şikayetçi olacaktım. Ama verdiğim para 300 TL ve telefonu aldığım zamanda da en iyisi bu iken, şikayetçi olmamın büyük bir hata olacağını düşündüm. Şimdi CFW yapıyorum. Androidçiler gibi ağlamadım ben.

bilinçli ve dürüst kullanıcı. Helal kardeşim.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
android super ya.bende gecmek istiyorum symbian devri bitti artik

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Sonuna kadar Symbian :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...