Sonunda SYMBİAN dan kurtuluyorum .. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda SYMBİAN dan kurtuluyorum .. :)
öncelikle konunun yeri burası mı bilmiyorum ama darısı sizin başınıza inşallah bilindiği üzre android telefonlarda oyun oynamak resmen bi ayrıcalık haline geldi bu yüzden android e geçeceğim şu an baya sevinçliyim konu dağınık olabilir kusura bakmayın ben nokia x6 16 gb kullanıcısıydım turkcell den kontratlı almıştım işletim sistemi bildiğiniz üzre s60v5 idi 1000 tl verdim bence kuruşuna kadar hakeden bir telefon ancak işletim sistemi berbat telefonu 2 sene kullandım şarj yeri tutmamaya başladı araştırdım telefon ayıplı imiş tüketici haklarına başvurdum ve bu gün dilekçe geldi türkcell bayisi bana paramı geri verme mecburiyetinde kaldı ve kısa bi süre içinde telefonu iade edip paramı alacağım büyük ihtimal htc ve iphone 4 alabilirim şuan kararsızım neyse inşallah sizde birgün kurtulursunuz şu illet işletim sisteminden herkese iyi formlar esen kalın :) android dünyasında buluşmak üzere :bye2:

nub

nub

Üye
Hayırlı olsun :D Nerde bizde o şans.

Merak ettiğim , ayıplı ne demek.

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
    Konu Sahibi
ayıplı derken ayıplı mal ı kastettim benim nokia x6 fabrika çıkışı hatalı üretilmiş ona ayıplı mal diyorlar eğer bunu 30 gün içinde görürsen direk paranı alıyorsun ben yeni farkettim benimki gizli ayıplı mal imiş haklı oldğum ispatlandı şimdi parayı almaya geldi sıra :)

---------- Eklendi @ 19:07:22 ---------- Yazıldı @ 18:55:14 ----------

inşallah bi gün sizde böyle bi fırsatı yakalarsınız teşekkürler :)

firat1231

firat1231

Üye
Sony Ericsson Xperia Mdeo veya Arc S al derım
Iphone alırsan herseye para vermek zorunda kalırsın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şansa bak 1000 lirasını 2 sene sonra geri alıyor :alkis Bizde o şans olsa Nokia 701 alırız ama nerdee :D

fLuke!

fLuke!

Üye
Symbian öyle kötü bir işletim sistemi değil ki.Ama telefonda 128 MB RAM var.Telefon ne yapsın?:)

Legendary_484

Legendary_484

Üye
vay be! Hayırlı olsun kardeşim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
2 tane 5800'ı yan yana bırak. Oldu sana 256 MB Ram :D

---------- Eklendi @ 21:35:09 ---------- Yazıldı @ 21:34:53 ----------

Ha bi de çift çekirdekli :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

troll :D aklıma mizah eğlence fıkra bölümündeki 5800a android yüklemek konusu geldi :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
O konuda da bol bol gülmüştüm :kop:

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Legendary_484

Legendary_484

Üye

Ben bi 5800 ı alır diğerine vururum :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İçiçe geçerlerse gerçek 256 MB ram ve çift çekirdekli olurlar :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım hayırlı olsun şimdiden ama şunu bilki Android olsun ios olsun dışardan göründüğü gibi öyle toz pembe vede sorunsuz bir işletim sistemleri değiller.neyse kullanınca daha iyi anlarsın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşım hayırlı olsun şimdiden ama şunu bilki Android olsun ios olsun dışardan göründüğü gibi öyle toz pembe vede sorunsuz bir işletim sistemleri değiller.neyse kullanınca daha iyi anlarsın.

+1 :oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aynen katılıyorum.

garsiya10

Üye
HTC modellerini tavsiye ederim gayet güzeller. HTC Desire S veyahut daha üst modellerini alın

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
    Konu Sahibi
hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum sağolun iyiki varsınız dün gittim paramı almaya 15 gün beklemem gerekiyormuş 12 gün felan kaldı paramı alıp direk android e geçeceğim yanlış anlamayın maksat sorunsuz bi işletim sistemi değill öyle olsaydı syimbian gayet kullanışlı ama 800 600 mhz li telefonları ne yapayım ? devir ghz devri adamlar pc oyunlarını oynuyorlar nerdeyse grafikler harika ben sırf zevk için alacağım ve şu an aklımda htc evo 3d modeli var tabi iphone 4 de düşünüyorum hala kararsızım tekrar teşekkürlerimi sunuyorum sizlere :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum sağolun iyiki varsınız dün gittim paramı almaya 15 gün beklemem gerekiyormuş 12 gün felan kaldı paramı alıp direk android e geçeceğim yanlış anlamayın maksat sorunsuz bi işletim sistemi değill öyle olsaydı syimbian gayet kullanışlı ama 800 600 mhz li telefonları ne yapayım ? devir ghz devri adamlar pc oyunlarını oynuyorlar nerdeyse grafikler harika ben sırf zevk için alacağım ve şu an aklımda htc evo 3d modeli var tabi iphone 4 de düşünüyorum hala kararsızım tekrar teşekkürlerimi sunuyorum sizlere :)
hatice pardon Htc nin yeni modelleri gayet güzel. Alırsan güle güle kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...