kullanıcıadları
Üye
Sonunda Sparişi verdim
Çok uzun süredir almak için para biriktirdiğim Fender Marcus Miller Jazz Bass V'nin sparişini sonunda verdim.En geç 1 hafta içinde elime ulaşacak inşallah kırık çıkık olmaz da değiştirmek zorunda kalmam.Gitar bu ;
Gitarın tonları için gitarı kullanan ve isim sahibi olan Marcus Miller'den bir video paylaşayım ;
Şuan aşırı mutluyum elime geçene kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gitarın tonları için gitarı kullanan ve isim sahibi olan Marcus Miller'den bir video paylaşayım ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şuan aşırı mutluyum elime geçene kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum

Neyse hayırlı olsun.Aman dikkat et, kırma.
Bende de Alexi 600 ve Gus 200 var

Şuan tek sorunum bas gitarı bilmeyen, gereksiz zanneden insanlara saatlerce tanıtmak oluyor
Banada klasik gitar bilmeden çalmıyor musun elektro gitarda 6 tel var daha kolay dimi, bunun klavyesi daha uzun daha zor dimi, 5 telli çalmak zor olmuyor mu, satanist mi olacaksın gibi bir sürü saçma soru gelmişti hala geliyor.Sırf susturmak için klasiğe başladım desem yeridir zaten parmaklarım açılmış olduğundan sağ el egzersizleri dışında hiç zorlanmadım.
Bas gitarın fazla yardımcı aparat masrafı oluyor amfi, pedal/prosesör bunların hepsi zaten en fazla 1-2 kez alınan şeyler ve elektro'daki gibi çok çeşit ve çok pahalı değiller hatta ben pedalı yılda en fazla 1-2 kez kullanıyorum olmasa da olur. bir tek teller çok çabuk paslanıyor onlar çok tutuyorlar
Ama güzel bir şey değiyor her türlü...

ha