Sonunda Siparişi Verdim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Siparişi Verdim.
Evet nihayet telefon siparişini verdim. İki telefon arasinda kalmistim. S3 mü one x mi diye. S3 almaya karar kıldım. Nedenine gelince ; Ben telefonla çok uğraşan birisiyim. Bu yüzden One X'in 1800 mAh bataryasının yetersiz olacağını düşündüm. S3'ün 2100 mAh bataryası yeterli. One X 32gb fakat Sd card girişi yok. Elimde 16 gb class 10 sd card var. Filmlerimi ve müziklerimi buna atiyorum. O yuzden s3'ü tercih ettim. One X sense arayüzu kullaniyor. S3 ise touchwiz. Touchwiz senseden daha iyi oldugunu dusunuyorum bu yuzden s3. Bir diger sebep ise S3 de bataryanin cikarilabilir olmasi. basta da dedigim gibi telefonla çok ugrasan bi insanim. yedek batarya tasiyabilirim. Tegra'yla calisan oyunlar icin cozumumse tegra oyun driverini yukleyecegim. Yukarida bahsettigim gibi one x de yukaridaki (benim açımdan) eksiklikleri olmasaydi hic dusunmeden one x alirdim.

S3 Elime ulastiginda (ki bu bir hafta surecek bayram nedeniyle) ilk izlenimlerimi sizinle paylasacagim.

larten123

larten123

Üye
hayırlı olsun

Del Rey

Del Rey

Üye
Hayırlı olsun :) Yazdıklarına göre bence de kendine en uygun telefonu almışsın

Metin MF

Metin MF

Üye
hayırlı olsun :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

BerivanAkagunduz

Üye
hayırlı olsun

son.kral

son.kral

Üye
hayırlı olsun.

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlı olsun .. :)

darısı bizim başmıza :islik

curtaincall

curtaincall

Üye
Hayırlı uğurlu olsun

abandonware

abandonware

Üye
hayırlı olsun fakat touchwiz'in çokta iyi olmadığı kanaatindeyim; herhalde sense görmemişsin.

CABBAR

CABBAR

Üye
hayırlı olsun .. :)

darısı bizim başmıza :islik
Inşallah bizim başımıza :sirit:
Bu Arada hayırlı olsun :) ben bundan önceki telefonumu almadan Önce 1 hafta araştırdım gittim hiç araştırmadığım telefonu aldım :kop:

abandonware

abandonware

Üye
Inşallah bizim başımıza :sirit:
Bu Arada hayırlı olsun :) ben bundan önceki telefonumu almadan Önce 1 hafta araştırdım gittim hiç araştırmadığım telefonu aldım :kop:

aferin hemşerim :D

futbol123

futbol123

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullanın:oke:

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi

:tşk:

- - - Eklendi - - -

Tehlike ";5147144][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın:oke:[/COLOR]

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun fakat touchwiz'in çokta iyi olmadığı kanaatindeyim; herhalde sense görmemişsin.

sense'yi gordum fakat touchwiz daha çok hosuma gidiyor.

- - - Eklendi - - -

Hayırlı uğurlu olsun

- - - Eklendi - - -

Jitou

Jitou

Üye
Hayırlı olsun:)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Pişman olmaman dileğiyle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt