badmus
Üye
Sonunda Siparişi Verdim.
Evet nihayet telefon siparişini verdim. İki telefon arasinda kalmistim. S3 mü one x mi diye. S3 almaya karar kıldım. Nedenine gelince ; Ben telefonla çok uğraşan birisiyim. Bu yüzden One X'in 1800 mAh bataryasının yetersiz olacağını düşündüm. S3'ün 2100 mAh bataryası yeterli. One X 32gb fakat Sd card girişi yok. Elimde 16 gb class 10 sd card var. Filmlerimi ve müziklerimi buna atiyorum. O yuzden s3'ü tercih ettim. One X sense arayüzu kullaniyor. S3 ise touchwiz. Touchwiz senseden daha iyi oldugunu dusunuyorum bu yuzden s3. Bir diger sebep ise S3 de bataryanin cikarilabilir olmasi. basta da dedigim gibi telefonla çok ugrasan bi insanim. yedek batarya tasiyabilirim. Tegra'yla calisan oyunlar icin cozumumse tegra oyun driverini yukleyecegim. Yukarida bahsettigim gibi one x de yukaridaki (benim açımdan) eksiklikleri olmasaydi hic dusunmeden one x alirdim.
S3 Elime ulastiginda (ki bu bir hafta surecek bayram nedeniyle) ilk izlenimlerimi sizinle paylasacagim.
S3 Elime ulastiginda (ki bu bir hafta surecek bayram nedeniyle) ilk izlenimlerimi sizinle paylasacagim.
Yazdıklarına göre bence de kendine en uygun telefonu almışsın