Öneri Sonunda Nokia Android'de Gel İçeri :D ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu Telefonu Alıyımmı?


  • Kullanılan toplam oy
    23


harmless07

harmless07

Üye
ne icin kullancaksin ki
 
Grotesk

Grotesk

Üye
Windows nokia'yı satın aldı ama android'e el atması ne kadar mantıklı mevcut işletim sistemini tam anlamıyla geliştirememişken.

 
Son düzenleme:
harmless07

harmless07

Üye
oyun icin tavsiye edilmez ama
 
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Adreno 203 1 ghz çift cekirdek 768 mb ram (hadi 600-650 mb si kullanilsa gene iyi) gpu adreno 205 olsaydı tadindan yenmezdi en fazla gta 3 oynarsin veya vice city o kadar vasat degil tabi ama piyasayi beklemen yararina olacaktir
 
habbuj

habbuj

Üye
Beni dinlersen biraz bekle birkaç aya kadar lumia 630 gibi telefonlar çıkacak ve senin bütçene uygun olacak. Windows Phone kullanmanı tavsiye ederim. Wp8.1 güncellemesi ile birçok eksiğini kapattı mağazası da gelişiyor. Nokia daha güçlü cihazlar çıkarıyor. İleride gelecek olan güncellemelerle yazılım olarakta daha çok gelişecek.lumia tavsiyemdir.
 
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
600-650 gibi bi bütçen varsa Lumia 625 düşünebilirsin. İlla X Serisi alıcam diyorsan da bekle XL gelsin onun fiyatını gör :)
 
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bence parana yazık olur.
 
R.A.M

R.A.M

Üye
500e lumia 525 al o fiyata en iyisi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bi sorum olacak mesela blackberry z10 a da android apk lar yüklenebiliyor fakat google play desteği yok peki nokia da böyle bir durum var mı

Hayır stock olarak Google servislerine erişimi yok. Tabi açık kaynak kodlu olması sayesinde rom kurularak saf androide çevirilebiliyor.

sakın Nokia ilk android alma daha güzel modeler gelecek 2.50 ghz 41 mp 3gb ram :ehe Microsoft izin verirse tabi

Malesef mevcut donanımların üzerinde "giriş segment" üzerine çıkabilecek X Serisi bir cihaz çıkmayacak.

Yeri gelmişken şunu da açıklayayım bu soruyu bugün Nokia X lansmanında Nokia Türkiye ürün müdürü Sayın Ali Mutlu Direk beye sordum, hem Microsoft hem Android ikisi bir arada nasıl olacak diye. Cevap olarak

" Nokia X Serisi projesi Microsoft'un da desteklediği bir proje. X serisinin amacı 100€ fiyat grubundaki giriş seviyeye hitap etmek ve akıllı telefonla yeni tanışanlara Microsoft servislerini kullandırmak."

Buradan bakınca da hızla büyüyen giriş seviye akıllı telefon sektöründe Nokia X Serisi hem ihtiyaç hem de güzel bir seçenek.

Ayrıca Nokia X+ Türkiye portföyüne dahil edilmesi. Yani ülkemizde sadece her ikisinin de çift sim versiyonu olmak üzere Nokia XL ve Nokia X satılacak. Nokia X 499TL fiyatla Mayıs ayının ilk yarısı, Nokia XL de 599TL fiyatla Haziran ayında satışa sunulacak.

Nokia XL'nin prototipini inceleme fırsatım oldu. Lumia tasarımında hoş bir cihaz fakat ekran kalitesi olarak fazla beklenti içinde olmayın.

Bir kaç saate kadar Nokia XL fotoğraf galerisi de maxicep.com portalda yayına girecek gayet detaylı fotoğraflarını çektim.
 
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaslar sizde bi değişiksiniz ben lumia 720 istiodum onu alma kötü androide geç falan siz ankate bakın :megafon::megafon:he bide ben telefon alcaksam kamera 5mp yada üstü otofocuslu ya da AF li rami iyi görünümü mağazası internet hızı oyunları kaldırabilme gibib özelliklere bakarım ;)YENİ aNKATE KATILIN LÜTFEN..= Telefon Tavsiyesi - TELEFON TAVSİYE ANKETİ - MaxiCep
 


Üst Alt