Sonunda kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sagolun arkadaslar ya inanin wp'dan android'e geçmek sanki afrikadan gelip en guzel adalarda yasamak gibi bisey :)
O neydi ya oyle app guncellemeleri adam gibi gelmiyordu sistem bombos bir sistemdi kapali kutu gibi, Nokia kendi kendine biseyler yapiyor ama nafile gibi gorunuyor kisacasi baslikta dedigim gibi kurtuldum :)

FL Studio parali ya 15€ play store'da ya boyle beat yapma programida denebilir ama ucretsiz :)

Bu arada ilk defa android kullaniyorum, iPhone'da oldugu gibi jailbreak meseleleri var mi android'lerde de?
hani herseyi bedava alma gibi?

Jailbreak değil de daha özgür şeyler var ama gerek yok yani bedava indirmek için mesela ne indireceksiniz: atıyorum furit ninja 1.0.1 sürümü Google: fruit ninja 1.0.1 apk. Aratıyoruz. Apkyi indiriyoruz. Açıyoruz, kuruluyor :D
Bazı oyunlarda data olayı vardır mesela dungeon hunter gibi nova gibi real racing gibi büyük oyunlarda. Datayı da ya direk indirir, sdye atarsanız apkyi kurarsınız açılır, ya da apkyi kurarsınız direk wifiden çeker datayı otomatik. Gibi gibi şeyler. Ek bir şey yapmanıza gerek yok yani.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

best1905

best1905

Üye
Hayırlı olsun nokia pişmanlıktir

• Beğen
Tepkiler: emreli01
restmod

restmod

Üye
Sagolun arkadaslar ya inanin wp'dan android'e geçmek sanki afrikadan gelip en guzel adalarda yasamak gibi bisey :)
O neydi ya oyle app guncellemeleri adam gibi gelmiyordu sistem bombos bir sistemdi kapali kutu gibi, Nokia kendi kendine biseyler yapiyor ama nafile gibi gorunuyor kisacasi baslikta dedigim gibi kurtuldum :)

FL Studio parali ya 15€ play store'da ya boyle beat yapma programida denebilir ama ucretsiz :)

Bu arada ilk defa android kullaniyorum, iPhone'da oldugu gibi jailbreak meseleleri var mi android'lerde de?
hani herseyi bedava alma gibi?

http://www.maxicep.com/showthread.php?p=6332898

Buradan indirip telefonuna kur bedavaya kullan :oke:

• Beğen
Tepkiler: DeEenzameMan

screamofcnc

Üye
arkadaşım yalnızdeğilsin ben de lumia 920 yi verip Xperia ion aldım ve çok memnunum, yok o oyun gelecek yok bu uygulama gelecek ne bu be, keşke symbiandan hemen sonra geçmişim androide, htc ye de hasta kaldım bu arada, güzel günlerde kullanman dileğiyle.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Cok sagolun arkadaslar ya valla cok yardimci oldunuz android'e hep kotu dediler yavas dediler aslinda dusuk donanimli cihazlarda iyi performans sergiledigi soylenemez belki ama donanim guclu olsun, android ustunede yoktur diyelim o zaman :)

Ve HTC'de gerçekten telefon yapmis yani beats audio, htc zoe, sense arayuz, ultrapixel teknolojisi gerçekten çok hos.

- - - Eklendi - - -

Android surumu ayni degil ki benimkiyle, olur mu ki? :/

- - - Eklendi - - -

arkadaşım yalnızdeğilsin ben de lumia 920 yi verip Xperia ion aldım ve çok memnunum, yok o oyun gelecek yok bu uygulama gelecek ne bu be, keşke symbiandan hemen sonra geçmişim androide, htc ye de hasta kaldım bu arada, güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Nokia fotograf makineciligi isine girsin, kesin canon'u nikon'u oldurur :)
Ama WP ile daha çok yolu var

screamofcnc

Üye
aynen.... Güzel, sağlam makinalar yapıyorlar ama işletim sisteminde hep hata yapıyorlar, düşünsenize lumia 1020 ve 920 de android olduğunu kim alır samsung'u onu bunu, şu elop mudur nedir kovulsa iyi olur.

anilari35

anilari35

Üye
Hayirli olsun site icindede. degiatir telefonunu

-Emre

-Emre

Üye
Cok sagolun arkadaslar ya valla cok yardimci oldunuz android'e hep kotu dediler yavas dediler aslinda dusuk donanimli cihazlarda iyi performans sergiledigi soylenemez belki ama donanim guclu olsun, android ustunede yoktur diyelim o zaman :)

Ve HTC'de gerçekten telefon yapmis yani beats audio, htc zoe, sense arayuz, ultrapixel teknolojisi gerçekten çok hos.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Android sürümü farketmez zaten android üst sürüm olsa yeter =) gerçekten nokia kaliteli cihaz yapıyor ama boş yapıyor işte sorun orda :ehe

ozakin70

ozakin70

Üye
Hayirli olsun arkadasim direk android uygulama bolumune sevk edelim seni

restmod

restmod

Üye

o minumum gereken sürüm 2.3 ve üstünde calısır demek sende çalışır

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Calismadi arkadaslar ya :'(
Apk'yi indirdim sonra play store'dan appinstaller diye bir app indirdim ordan yukledim, yukledi ama acmadi :-X

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Kardeşim bende HTC One kullanıyorum. Android dünyasına hoşgeldin markette bir ton ücretsiz uygulama mevcut bu forumda marketteki paralı uygulamaları ücretsiz bulabilirsin. Jelly Break teriminin karşıtı Root dur burada ama yapmana gerek yok saten yeterince özgür android :)

emreli01

emreli01

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

aynen nokia fotoğraf makinası üzerine üretim yapsın üstüne tanımam ama symbiana destek keserek sonrasın da windows phone gibi bir işletim sistemine geçerk kendini iyice batırıdı bugune kadar nokia ı hep saglamlıgı için alınmıştı ama artık herşey sağlamlık değil malesef c7 ile son nokia yı bırakarak HTC ONE X PLUS aldım bende dünya varmış dedim açıkcası nokiada symbianda yok şu uygulama çıkacakmı niye bizde yok bu oyun çıkacakmı bizde nie yok konuları okumaktan bıkmıştım ama artık htc ile android dünasonda resmen akarsudan okyanusa açılmış oldum ayriyeten Htc nn beats ve sense arayüzü süper kulaklıktan verdigi müzik kalitesini ben hiç bir telefonda görmedim hem yüksek ses hemde kaliteli ses .. mükemmel tek kelimeyle 4.2.2 ve sense5 arayüzü geldiğinde daha güzel olacak :ehe

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
aynen nokia fotoğraf makinası üzerine üretim yapsın üstüne tanımam ama symbiana destek keserek sonrasın da windows phone gibi bir işletim sistemine geçerk kendini iyice batırıdı bugune kadar nokia ı hep saglamlıgı için alınmıştı ama artık herşey sağlamlık değil malesef c7 ile son nokia yı bırakarak HTC ONE X PLUS aldım bende dünya varmış dedim açıkcası nokiada symbianda yok şu uygulama çıkacakmı niye bizde yok bu oyun çıkacakmı bizde nie yok konuları okumaktan bıkmıştım ama artık htc ile android dünasonda resmen akarsudan okyanusa açılmış oldum ayriyeten Htc nn beats ve sense arayüzü süper kulaklıktan verdigi müzik kalitesini ben hiç bir telefonda görmedim hem yüksek ses hemde kaliteli ses .. mükemmel tek kelimeyle 4.2.2 ve sense5 arayüzü geldiğinde daha güzel olacak :ehe

Evet valla ben l800 kullanirken 50€ kulaklik almistim ama yinede istedigim performansi elde edememistim.

HTC One'da ne ses var abicim ya kulakligi takiyorum yaklasik 4 çubuk kisip oyle dinleyebiliyorum ve yuksek ses muzik dinleme hastasi olarak. :)

Ayrica ben FL Studio'yu nasil yuklicem? Hata veriyor ya? :/

legolas29

legolas29

Üye
Ben sana birşey diyim mi sen kimseyi dinleme kafana göre takıl. Biraz araştırır zaten çözersin işi

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar birde cep telefonlari genel bolumunde gormustum, geri tusundan home tusuna kadar surukleyince kilit aciliyordu ama o yok bende telefonum güncel oysa?

Takipçi Satın Al

Üst Alt