Invoke
Üye
Sagolun arkadaslar ya inanin wp'dan android'e geçmek sanki afrikadan gelip en guzel adalarda yasamak gibi bisey
O neydi ya oyle app guncellemeleri adam gibi gelmiyordu sistem bombos bir sistemdi kapali kutu gibi, Nokia kendi kendine biseyler yapiyor ama nafile gibi gorunuyor kisacasi baslikta dedigim gibi kurtuldum
FL Studio parali ya 15€ play store'da ya boyle beat yapma programida denebilir ama ucretsiz
Bu arada ilk defa android kullaniyorum, iPhone'da oldugu gibi jailbreak meseleleri var mi android'lerde de?
hani herseyi bedava alma gibi?
Jailbreak değil de daha özgür şeyler var ama gerek yok yani bedava indirmek için mesela ne indireceksiniz: atıyorum furit ninja 1.0.1 sürümü Google: fruit ninja 1.0.1 apk. Aratıyoruz. Apkyi indiriyoruz. Açıyoruz, kuruluyor

Bazı oyunlarda data olayı vardır mesela dungeon hunter gibi nova gibi real racing gibi büyük oyunlarda. Datayı da ya direk indirir, sdye atarsanız apkyi kurarsınız açılır, ya da apkyi kurarsınız direk wifiden çeker datayı otomatik. Gibi gibi şeyler. Ek bir şey yapmanıza gerek yok yani.