Sonunda kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda kurtuldum
Arkadaşlar ben uzun süredir lumia800 kullanicisiydim ama microsoftun elini kolunu cekmesi, destegini hep wp8'e vermesi, kendi yazdigi app'i bile wp7.8'e uyarlamamasi beni deli ediyordu.

Dunen gidip canavar gibi htc one aldim, cok sukur ne ses derdim kaldi, ne uygulama, nede destek telefon canavar gibi kisacasi wp'dan android'e gectim.

Ama tam kullanamiyorum, önerileriniz varsa söyleyin arkadaslar :-)

• Beğen
Tepkiler: xmustx

enesrsln

enesrsln

Üye
Hayırlı olsun kardeşim. Androide zamanla alışırsın. Senin adına çok sevindim.

ginaz

Üye
Arkadaşlar ben uzun süredir lumia800 kullanicisiydim ama microsoftun elini kolunu cekmesi, destegini hep wp8'e vermesi, kendi yazdigi app'i bile wp7.8'e uyarlamamasi beni deli ediyordu.

Dunen gidip canavar gibi htc one aldim, cok sukur ne ses derdim kaldi, ne uygulama, nede destek telefon canavar gibi kisacasi wp'dan android'e gectim.

Ama tam kullanamiyorum, önerileriniz varsa söyleyin arkadaslar :-)

Bence öncelikle bir launcher yükle ben htcnin arayüzünü pek sevmiyorum.
Tsf shell. Next launcher. Go launcher ex. Tavsiyelerimdir. Ben tsf shell kullaniyorum.
Oyun program zaten sıkıntı çekmezsin markette bolca var :) ama yorumları okumadan uygulama indirme boşa internetin gitmesin :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tsf shell. Next launcher. Go launcher ex. Tavsiyelerimdir. Ben tsf shell kullaniyorum.
Oyun program zaten sıkıntı çekmezsin markette bolca var :) ama yorumları okumadan uygulama indirme boşa internetin gitmesin :)

Bence HTC'nin Arayuzu Cok Guzel, Launcher Ile Kasmasin Bence

• Beğen
Tepkiler: FK5896

OğuzcanAbi

Üye
Hayirli olsun

foreverthe

foreverthe

Üye
Hayırlı olsun kardeşim :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlarr :-)
Ya bildiğiniz güzel bir ses yapma yada düzenleme app'i var mi?

.caner.

.caner.

Üye
Hayırlı olsun.

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
hayırlı ugurlu olsun...

kapakli511

kapakli511

Üye
hayırlı olsun iyi günlerde kullan

LimePie

LimePie

Üye
Hayırlı olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Cihazin kralini almissin .
Hayirli olsun .

AHKE

AHKE

Üye
fl studio

lolaman

lolaman

Üye
Hayırlı olsun.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Programlar var fakat kisitli.Piyano falan calarsin kayit yaparsin.4 tane de pad kullanirsin.Oyle takilmalik var.Hatta yanlis hatirlamiyorsam FL 19 dolardi play'de.Sait abi sagolsun ben ondan almistim.Tabletimde var.

Invoke

Invoke

Üye
Çok iyi telefon almışsınız. Hayırlı olsun. :)
Tam olarak ne uygulaması istediğinizi anlamadım. Songify gibi bir şey mi? Yoksa equalizer programı mı?

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Kerim.

Kerim.

Üye
güzelim sense5 gibi bir arayüz varken dandik go ne olacak:)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
One'in sesi guzeldir :)

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaslar ya inanin wp'dan android'e geçmek sanki afrikadan gelip en guzel adalarda yasamak gibi bisey :)
O neydi ya oyle app guncellemeleri adam gibi gelmiyordu sistem bombos bir sistemdi kapali kutu gibi, Nokia kendi kendine biseyler yapiyor ama nafile gibi gorunuyor kisacasi baslikta dedigim gibi kurtuldum :)

FL Studio parali ya 15€ play store'da ya boyle beat yapma programida denebilir ama ucretsiz :)

Bu arada ilk defa android kullaniyorum, iPhone'da oldugu gibi jailbreak meseleleri var mi android'lerde de?
hani herseyi bedava alma gibi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt