Sonunda Galaxy Ace'Den Kurtulus.

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Konu Sahibi
Sonunda Galaxy Ace'Den Kurtulus.
Arkadaslar sonunda kurtuldum Ace den s3 mini aldim. aceden sonra sahinden inip ferrariye binmek gibi bisey benim icin .dd sizin gorusleriniz nedir bu tel hakkinda ?

Buğra

Buğra

Admin
hayırlı olsun iyi bir tercih fakat o fiyata s2 alınabilirdi :oke:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Hayirli olsun ben olsam biraz daha biriktirip s2 veya s3 alirdim ama s3minide cok iyi :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Hayırlı Olsun Kardeşim... İyi Günlerde Kullan

Samet.25

Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar aveadan taksitle aldim nakit alsam bende s2 filan dusunuyodum

Akıncı

Akıncı

Üye
Telefon iyidir hayırlı olsun

BYFECI

BYFECI

Üye
Hayırlı olsun.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hayırlı olsun :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun :) bende s2 alırdım yerinde olsam yada para biriktirip s3 ama minide iyi bir seçim güle güle kullan :oke:

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Aceleci davranmışsın.S3 kampanyanları şu anda ticaret sitelerinde büyük düşüşe geçti.Bir anlamda ortalığı sarsıyo desem yeridir.
Taksit kampanyalarıda seni memnun edecek düzeyde.Tabi bir yandan sende haklısın içime sinsin demişsindir mutlaka.Telefonla kıyaslamak yerine elindekine oranla çok çok iyi bir seçim diyebilirim :)

Samet.25

Konu Sahibi
Aceleci davranmışsın.S3 kampanyanları şu anda ticaret sitelerinde büyük düşüşe geçti.Bir anlamda ortalığı sarsıyo desem yeridir.
Taksit kampanyalarıda seni memnun edecek düzeyde.Tabi bir yandan sende haklısın içime sinsin demişsindir mutlaka.Telefonla kıyaslamak yerine elindekine oranla çok çok iyi bir seçim diyebilirim :)

Aynen fiyatları çok düştü ama alabilecek durumda olsamda s3 bana fazla be kardeşim yorumlar için herkese teşekkürler

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Hayirli olsun

Samet.25

Konu Sahibi
Teşekkürler gerçekten harika bir telefon umdugumdan fazlası çıktı tavsiye ederim

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Hayirli olsun kardes

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlı olsun mantıklı bir seçim :)

Samet.25

Konu Sahibi
hayırlı olsun mantıklı bir seçim :)

Aynen kardes çok memnun kaldım almadan önce araştırdım çoğu kişi piksel hatası kasma vs vs sorunları söylemişler telefon tıkır tıkır çalışıyor hiç bi hata görmedim dolu müzik resim oyun vs vs yüklü kastigini görmedim kesinlikle herkese tavsiye ederim

codblackops2

codblackops2

Üye

Aynen kardes çok memnun kaldım almadan önce araştırdım çoğu kişi piksel hatası kasma vs vs sorunları söylemişler telefon tıkır tıkır çalışıyor hiç bi hata görmedim dolu müzik resim oyun vs vs yüklü kastigini görmedim kesinlikle herkese tavsiye ederim

:):)

KayraBey

KayraBey

Üye
Darısı başıma :)

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun.

Takipçi Satın Al

Üst Alt